Meniu Închide

Starea de Dumnezeu și 0 limite

0 Limite și Conștiința Absolută 

     Ce ar fi să ne folosim 100% din creier? Ce ar fi să ne idenficăm total ca fiind această unică Conștiință Absolută? Ce ar fi să scăpăm de orice frică iluzorie și să ne revendicăm drepturile noastre divine de Co-Creatori Conștienți?

     Am fi Dumnezei întrupați și am fi cu adevărat la ce putem numi Conștiința Hristică. Ei bine majoritatea oamenilor treziți tind să cred că vor să ajungă aici. Dar cum facem, ce este de făcut?

     Această stare părerea mea presupune multe lecții luate și maturitate spirituală. În acest punct creezi totul la secundă conștient așa cum îți dorești, poate chiar materializate din vid instant. Sigur că ai nevoie de o pricepe, de a înțelege legile universului, consecințele fiecarei acțiuni și decizii pe care o iei. Și tocmai de asta pământul este o planetă ce încă mai susține anumite lecții în dualitate, ușor ușor iese și acest pământ din această idee de școală și ne mutăm în 5D unde o să fim nevoiți să creem totul la nivel Christic(o să vorbim într-un articol ce tot este cu această Conștiință Christică).

     De obicei cei ce ajung în acest punct de Maeștri nu prea mai stau ei în lumea asta cotidiană. Unii poate mai rămân câțiva ani să ofere mai departe cunoaștere sau vindecare, alții posibil să o tulească mai departe pentru că nu prea mai au ce experimenta aici pe pământ.

     Vă invit să citiți cartea Joe Dispenza – Supranatural și să vizionați filmul Limitless. Tratează în linii mari despre acest subiect. Iar pentru mai multe informații și exemple legate de acest articol vorbesc în clipul meu de pe YouTube.

Mulțumesc