Meniu Închide

Hoția de energie, Fuga de Karmă și Aroganța Spirituală

aroganta spirituala O să fie un articol puțin mai diferit față de restul articolelor de pe site cu care v-am obișnuit.

Minciuna Spirituală cu Imaginea ei Vs Adevărul Spiritual și lucrurile Concrete

La ce vrem să ne referim prin Minciună Spirituală. Păi haideți să vedem.

     Vedem pe cineva care pretinde și pare cu o vibrație net superioară. Omul calculează și cu Ansa și cu Pendulul și cu ce mai știe el nivelul de conștientă și zice că este undeva pe la 900+ scala lui Hawkins.

     900? 😮 Omg… păi la 900 sunt Maeștrii Înălțați precum Iisus, Krishna etc. Și dacă este la nivelul 900, poate să facă minunile pe care le făceau Maeștrii din trecut? Păi nu poate 😂 Și de ce nu poate? Pentru că a furat curent și nu este acolo.

     De undeva el a luat acea energie în stil hoțesc spiritual. S-a dus pe la mănăstiri, sau pe la nu știu ce moaște sau temple și zice el s-a încărcat cu energie astfel încât să pară Îngeraș pe exterior. Dar vorba aceea. În față Iepurașul și în spate Leopardul.

     Este precum fierul învelit în aur. Pe exterior în imaginea lui pare Aur și da impresia de Spirit matur. Dar dacă ne uităm mai adânc în Subconștient vedem fierul. De ce? Pentru că el a fugit de lecțiile lui de viață, a fugit de ceea ce este el de fapt și nu a încercat decât să pară altceva, adică să pară ceea ce el crede despre el că este, nu ceea ce este de fapt. Fierul trebuie transformat în aur, nu poți fura Aurul din alte zone încărcate spiritual și să pretinzi că este Aurul tău. Hoție… 🤑

     Tot în zona de hoție spirituală sunt și cei care cică “Eu fac lucruri gratuit de dragul divinității, sunt lucrător în Lumina” 😂 O vrăjeală mai mare spirituală nici că mai auzi. Iar cine este suficient de matur spiritual înțelege ce inseamnă echilibrul a da și a primi, asta îl împiedică să spună că este totul Gratuit din moment ce nu există totul Gratuit sau pretexte de dragul divinității sau alte texte și mai expirate precum lucrător în „lumina”. Bine că nu zice direct că este Maestru Înălțat, a stai…zice și asta pretinzând că este la 900 scala lui Hawkins.

     Asta se întâmplă în lumea spirituală din ziua de astăzi. Mulți au cunoaștere la nivel rațional despre cum trebuie să procedezi să-ți creșți vibrația, să deschizi glanda pineala etc. Dar puțini ajung pe bune la nivelul de Maestrie. De ce? Pentru că acei puțini au Caracter, iar caracterul se șlefuiește. Fierul trebuie transformat în Diamant. Deci trebuie să treci prin ispitele vieții, trebuie să-ti duci karma cu lecțiile de viață și destinul până la capăt. Nu poți să te minți că ești la o vibrație superioară printr-un furt energetic și să ai pretenția să te preaslaveasca ceilalți. Pentru că repede l-ai furat și repede se și duce, deoarece nu reprezintă esența ta cu adevărat din interior. Cunoașterea asta la nivel rațional duce ușor și în zona de aroganță spirituală.

     Știu că acest material este puțîn mai diferit față de restul materialelor mele de pe site. Dar am simțit nevoie să fac asta deoarece sunt mulți oameni înșelați de Imagine. Dacă vreți să vedeți un om cu adevărat spiritual trebuie să va uitați în viață lui concret ce se intâmplă și la rezultatele pe care le are.

     Caracterul îl face pe om. Caracterul spiritual, nu mă refer neapărat să fie mielușel și foarte diplomat. Tot scopul îl face și pe om să-și atingă obiectivul. Dacă scopul majoritarilor paranoici spirituli este să pară sfinți în față altora, așa sunt și rezultate lor…adica 0. Dar un om cu scopuri concrete spiritual și cu obiective de la sinele lui, acela are mai mari șanse de a-și duce până la capăt crucea despre care discutăm în analiza amprentei enegetice și să se simtă împlinit. Pentru că el nu se minte pe el însuși cu idealuri spirituale sau texte expirate ci este loial inimii și sinelui superior.

     Spre exemplu: Cum poți îndrumă un om Spiritual dacă tu nu îți cunoști reîncarnările tale, lecțiile tale de viață, cine ești, de unde ai emanat, ce cauți aici și unde te îndrepți? Cum poți îndrumă un om spiritual dacă tu nu ești în contact cu Sinele Superior ci doar ai păreri subiective? Păi nu se poate…

     Asta se întâmplă. Furt de energie spirituală pe la moaște, pe la temple, pe nu mai știu unde și după pretexte de genul “Dar eu sunt la o vibrație superioară”. Șmecherie pe burta goală.

Trezirea și gradul Spiritual este dat și în urma experiențelor și lectiilor depășite și a iubirii și a înțelegerii spirituale manifestate față de viață.

Asa că aveti încredere în sinele vostru și cereti lucruri mai concrete de la viată.

     Vă invit să studiați în continuare și articolele despre Lumina vs Întuneric, Adevăr vs Iluzie și Voința Divină.