Meniu Închide

Despre Sinele Superior

Pentru a ne fi mai uşor să înţelegem acest aspect, haideţi să ne împărţim în trei (3):

  • Sinele Rădăcină – Mama Pământ
  • Sinele Intermediat – Ego
  • Sinele Superior – Cerul

sinele superior

     Noi suntem nişte fiinţe multidimensioanle care trăim simultan în toate dimensiunile. Trăim atât în trecut, prezent cât şi în viitor. Doar că…de la căderea Atlantidei (vezi Istoria Planetei şi Facerea Omului) până de curând noi am uitat cum să menţinem legătura cu sinele nostru superior. Aşa am devenit nişte oameni căzuţi în dualitate, ego şi am început să ne identificăm ca fiind doar corpul fizic. Aşa am uitat de restul dimensiunilor şi de corpurile asociate acestora precum corpul astral, mental, cauzal, spiritual, atmic ş.a.m.d.

     Conectarea cu Sinele Superior ne va schimba complet percepţia asupra lumii iar viaţa se va trăi într-o altă manieră.

     Aspectele noastre Superioare din alte dimensiuni superioare se reunesc ca fiind Sinele nostru Superior/Divin. Sinele Superioare sunt interconectate între ele. Al meu cu al tău, al tău cu al altuia ş.a.m.d. Vezi aici articolul despre Dimensiuni şi Suprasuflet.

     Este vorba de reconectarea cu propria noastră esenţă, cu oceanul. Să conştientizăm că noi suntem picătura din Ocean şi că de fapt suntem Oceanul Însuşi. Toţi avem acest Sine Superior în Inima noastră. Conectarea cu Sinele Superior nu este identică precum legatura mediumică de tip“channeling” unde se comunică cu o entitate din alt plan existenţial.

     Spre exemplu, trebuie să luam o deciziă în a merge la stânga sau la dreapta. Dupa Ego-ul nostru alegem să mergem la stânga cu motivele noastre raţionale sau instinctuale pe care le găsim. Însă dacă suntem conectaţi cu sinele superior, acesta ne îndrumă la dreapta. Ei bine, s-ar putea pe partea stângă să fie un drum aparent uşor care duce într-o mare fundatură, iar dacă urmăm sinele superior pe dreapta, să găsim un drum mai îngust şi dificil dar care ne duce la eliberare.

     Sinele Rădăcină reprezintă subconştienul nostru care este colectiv, nu individual. Subconştientul nostru cunoaşte informaţii despre trecutul, prezentul şi viitorul nostru ca plan existenţial. Toate detaliile de acest gen referitoare la Planeta Pământ se găsesc în Subconştinetul nostru colectiv care ne leagă în calitate de reţea planetară. Mama Pământ suntem de fapt noi la nivel fizic cu misiunea noastră umană.

     Pentru a fi conectaţi cu Sinele Rădăcină trebuie să trăim în respect şi recunoştinţă pentru Mama Pământ. Trebuie să începem să ne jucăm, în sensul să ne urmăm cu adevărat dorinţele inimii noastre. Astfel putem să eliberăm copilul interior şi inocenţa din noi.

     După ce suntem pregătiţi ca plan de existenţă împlinit, iar Mama Pământ va permite, puteţi intra în contact direct cu Sinele Superior. Vezi aici meditaţia despre Spaţiul Sacru al Inimii şi Conectarea Cerului cu Pământul.

     Prin conexiunea corectă cu Sinele Rădăcină şi Sinele Superior, viaţa devine vie. Aici noi comunicăm în mod direct cu natura şi cu Dumnezeu, mesajele pe care le primim fiecare în felul nostru. Poate comunicam prin vise, prin numere, prin geometrie, prin tarot, prin alte divinaţii, prin voci sau orice altă modalitate prin care fiecare rezonează în interiorul lui.

     Totul se află deja în noi, toţi suntem o singură fiinţă la nivel de Spirit. Astfel ajungem la concluzia că noi suntem cei ce suntem şi cp de fapt nu noi la nivel de ego luăm deciziile, ci noi la nivel de spirit care suntem unul şi acelaşi.