Meniu Închide

Pretenții era Vărsătorului

   

     Despre cum se produce toată această trecere din punct de vedere astronomic și când s-a petrecut mai exact este o întreagă discuție, iar pentru asta vă recomand să studiați lucrările lui Drunvalo Melchizedek care vă oferă mai multe detalii tehnice.

     Eu vreau doar să punctez ce ne cere era Vărsătorului din punct de vedere moral, social, energetic.

     În primul rând, ne cere să eliberăm vechea eră a Peștilor. Trecerea s-a făcut din era Peștilor în era Vărsătorului. Era Peștilor a fost o era destul de întunecată și plină de suferință. A preluat foarte multe caracteristici negative de tip Pești, precum sacrificiul ego-ului, evoluția prin suferință, a face pe salvatorii și mântuitorii, victimizare, sentimentul că ești abandonat și lipsit de putere personală și de liber arbitru, divinizarea unui Dumnezeu imaginar și multe credințe eronate legate de divinitate.

     Era Vărsătorului, în schimb, vrea să ne aducă următoarele: libertate, tehnologie de vârf în conexiune cu viața, să ne unească inimile ca fiind o singură familie, regăsirea propriei unicități și a ceea ce ne face originali, să fim și să ne expiram darurile pe care le avem în folosul comunității, să trecem ușor-ușor de la schimbul de bani la schimbul de valori personale, iar singura religie să rămână calea inimii și a adevărului divin. De asemenea, în sincronicitate cu alte aspecte astrale, intrăm în Matriarhat, care vrea ca viața pe pământ să fie condusă de calea inimii (nu de feminism).

     Toate aceste tensiuni sociale pe care le simțim în crize financiare, sistemul religios ce se dărâmă, destrămările politice, războaie etc., sunt rezultatul noilor energii. Era Vărsătorului se ridică cu pretenții, una din acestea fiind să finalizăm cu vechea lume și să intrăm în noile energii ce se aștern pe pământ. Aici este marea problemă, și anume faptul că 88% dintre pământeni nu sunt treziți spiritual. Și ce fac ei, pe lângă faptul că sunt plini de programe și karme din vechea era a Peștilor, instinctual mai caută și să se confrunte și revolte pe noile vibrații ce se aștern pe pământ. De ce? Pentru că nu acceptă schimbarea. Este zona de confort, ei nu văd noua lume, noii zori. Așa că țin cu dinții de ceva vechi ce nu mai este de folos nimănui. Iar asta nu aduce decât crize economice, războaie și tot felu de situații tensionate pe care le vedem și la televizor.

     Datoria noastră, a celor ce ne dăm seama de aceste aspecte, este să lucrăm conștient la eliberarea trecutului pentru a face față noului, la a ne vindeca de vechile traume moștenite din era Peștilor (și poate chiar și mai în spate), la a elibera transgeneraționalul și la a face loc noilor energii ce se aștern pe pământ în corpul și în structurile noastre pentru a le integra în aici și acum. Dacă ne dăm voie la acest proces transformator, vom trece ușor și relaxat prin el. Dacă nu, atunci vom simți tot felul de crize și de revolte, pentru că schimbarea este inevitabilă. Mama pământ o face și o va face oricum, cu sau fără tine.

     Acuma, vă las un citat de la Drunvalo Melchizedek:

“It’s not the time to enter weakness, darkness and fear. În these final times, we will be able to see every possible dark force claiming our attention, trying to make us focus on fear. Trying to make us become a part of fear. It’s a time to get stronger than ever. It’s a time to make direct connection with Mother Earth and with our Creator. It’s a time to become a different class of warrior, a warrior who fights for the hearts of all humanity.…”

Tradus:

„Nu este momentul să pătrundem în slăbiciune, întuneric și frică. În aceste vremuri finale, vom putea vedea fiecare forță întunecată posibilă care ne reclamă atenția, încercând să ne concentrăm asupra fricii. Încercând să ne facă să devenim o parte a fricii. Este un timp pentru a deveni mai puternici ca niciodată. Este un timp pentru a face o legătură directă cu Mama Pământ și cu Creatorul nostru. Este un timp pentru a deveni o altă clasă de războinici, un războinic care luptă pentru inimile întregii omeniri…”