Meniu Închide

Cum stăpânim Demonii?

     Incitant titlu nu? Trebuie să învățăm să stapanim și ierarhiile cereșți dar și demonii dacă vrem cu adevărat să ajungem la stadiul de Maeștrii Înălțați.
     În cultura noastră bisericească am fost învățați să ne fie frică de ei și să ne ferim. Asta nu aduce deloc înțelepciune ci doar frică și teroare de ceva de care nu avem de ce să ne fie frică. Ba chiar deloc. Dracu nu este atât de negru, și nu este deloc ca în filmele de la TV unde apare dintr-o dată să te sperie sau să-ți ia corpu și alte nebunii de genul.
     Ei dar cu toate astea nu e chiar așa de joacă sau ușor să-i înțelegi. Mai ales că mai întâi trebuie să treci peste toate programele din neam moștenite de la biserică de-a lungul timpului unde demonii au fost respinși sau abuzați prin atacuri cu lumină.
Ce este și ce nu este un demon?
  • Demonii nu sunt bau bau. Sunt niște entități la fel ca noi restul. Doar că ei nu au lumină adică duh sfânt(DH în radiestezie).
  • Demonii nu vin să facă jump scare, să te sperie pe la spate, să îți apară noaptea în oglindă sau să-ti posede corpul neavând altă activitate.
  • Demonii au un rol foarte important aici pe pământ la fel cum au și maeștrii înălțați sau alte enități pe care noi le admirăm.
  • Demonii nu te duc la cazan într-un iad.
  • Demonii au rolul de a da teste, a face plățile karmice, a ispiti omul să vadă dacă este pregătit să treacă următorul pas. Ei mai sunt coordonați și de către însăși Mama Pământ, iubita de ea.
  • Sunt pe ierarhii la fel cum sunt și îngerii, arhanghelii, serafimii s.a.m.d.
  • Nu au ură sau sentimente de răzbunare în ei. Chiar deloc. Acestea sunt pur umane. Și da, oamenii sunt mai răi ca demonii. Pentru că demonii nu vin să facă rău nimaniu ci doar să-și facă datoria lor în examinarea individului pentru evoluția sa. Omul distruge planeta, maltratează animale și se omoară între ei.
  • Nu face demonul asta și nu împinge la asta.
     În concluzie demonul are rolul de a da teste, ispite și a corecta karma omului. Nimic din toate poveștile văzute prin filme nu sunt reale.
     Dar cu posedarea? Demonul nu posedă corpul decât în condiții foarte puține și rare. Acelea de obicei se întâmplă când sufletul omului alege să se predea acelui demon de bună voie sau prin merit karmic pentru acel demon. Mai multe posesiuni sunt produse de entitățile din astralul inferior sau de reptile.
     Ca să stăpânești și să ordoni unui demon tu trebuie să ai putere peste el. Spre exemplu nu poți comanda demonul Mândriei dacă tu nu ai învățat această lecție a Smereniei. Clar. De ce? Pentru că te comandă el pe tine deja, are putere peste tine, nu ai cum să-i ordoni tu ceva. Tu poți controla doar acele forțe ce le stăpânești și le-ai integrat în viața ta.
     Ce putem face cu ei? Păi depinde, sunt mai multe povești cu pustinici ce luau demonii și îi trimiteau să-și ispitească discipolii de exemplu :)) nu cred că ne interesează pe noi să facem asta. Dar în mare parte îi folosim la treburi pământești. La a dezvolta o afacere, la relații sau alte chestii ce țin strict de planul material. Aici este multă poveste și filosofie ce are nevoie să fie înțeleasă prin experiență directă.
     Așa că aveți nevoie să învățați cum să-i apreciați, respectați și iubiți mai întâi ca apoi să știți cum să-i controlați și la ce să-i folosiți.