Meniu Închide

Despre Valorile de Sine

Despre Valorile de Sine 💎

     Valorile de sine provin din propria noastră stimă de sine, iar stima de sine provine din recunoaşterea a ceea ce suntem cu adevărat. Valoarea de sine vine din ceea ce ne place cu adevărat să fim 👍

   Valorile de sine le moştenim din alte vieţi, de la familie sau de la poporul din care facem parte şi din ceea ce suntem ca spirit.

     Fiecare entitate are propria ei valoare de sine.

     În mod firesc valorile de sine trebuie să fie direct proporţionle cu valuta noastra… iar cu cât avem mai multă valoare, cu atât vom avea şi mai mulţi bani 💰

     Lipsa aprecierii valorilor de sine duce la hoţie, desfrâu şi haos.

     Un stat corupt duce la deprecierea valorilor de sine ale poporului.

    Valorile de sine, dacă nu se moştenesc, se câstigă prin muncă şi studiu. Spre exemplu, valoarea mea de sine se poate regăsi în faptul că sunt un bun terapeut. Asta îmi place să fiu şi prin asta îmi dau valoare.

     Altminteri, dacă nu avem nicio valoare de sine… ori suntem nevoiţi să muncim şi să studiem pentru ea… ori nu ne asumăm propria individualitate şi ne apucăm de furat pentru a ne masca lipsa valorilor de sine şi a părea că suntem cineva 😶

     Un popor are propria lui valoare de sine. Spre exemplu, valoarea de sine a României, probabil că se regăseşte în geniile care au trăit în trecut. Dacă poporul nu recunoaşte aceste genii precum Arsenie Boca, Eminescu, Nikola Tesla, Marii Conducători şi toţi cei care au făcut ceva pentru ţară ca fiind oameni de valoare… atunci aceştia nu vor reprezenta nimic pentru popor.

     Noi suntem cei care decidem ce are valoare şi ce nu. Dacă noi ca popor dăm valoare în a avea cât mai multe maşini, atunci asta îl face pe cineva valoros în viziunea noastră.

     În perioade de haos, dezordine şi tranzit, valorile noastre vechi dispar şi sunt transmutate sau înlocuite de altele mai bune sau nu.

     Adevăratele noastre valori se regăsesc în spiritul nostru şi în cine suntem de fapt. Atragem în viată ceea ce suntem. Stima de sine scazută atrage şi valori de sine la pământ. Gândul că eşti mereu păcătos, fraier, un nimeni şi aşa mai departe, scade stima de sine, implicit valorile personale şi le va permite celorlalţi să te domine şi să te conducă 😠

     Valorile noastre dau naştere viziunii de viitor, idealurilor şi direcţiei în care ne îndreptăm.

     Şi cum în Romania s-au reîncarnat fiinţe din toate părţile globului precum India, Egipt, America, Tibet, China, Japonia, ameridieni, shamani, arabi, magicieni, vrăjitori, călugări, preotese, seminţe stelare din Sirius, Pleiade, Orion, Arcturus, Andromeda ş.a.m.d., suntem total diferiţi ca valori de sine şi ca viziune asupra vieţii… asta ne face haotici pentru că nu trăim cu toţii ca una, să avem aceeaşi direcţie şi să lucrăm unul pentru celălalt.

     Valoarea trebuie folosită şi investită pentru a da continuitate şi a contribui la dezvoltarea vieţii.

     Valoarea de sine creşte şi prin generozitatea pe care o avem sau sacrificiul de sine pe care îl facem pentru ceilalţi.

     Dacă ţinem cu încăpăţânare şi zgârcenie la valorile noastre şi nu facem ceva cu ele… vom atrage hoţi şi târfe pentru a menţine acest echilibru.

     Unde este prea multă valoare acolo apare şi contrabalansul manifestat în cazul de faţă prin hoţie şi prostituate.

     Recunoaşterea propriilor valori prin cunoaşterea a ceea ce suntem de fapt, te poate înălţa şi te poate face să te simţi împlinit cu tine şi cu ceilalţi.

     Din acest motiv, vă ajutăm în continuare cu analize asupra amprentei energetice pentru a vedea unde se află valoarea voastră spirituală şi încotro să vă îndreptaţi 👍

Vă mulţumim şi Vă Iubim! 🙏 ❤️