Meniu Închide

Pentru Femei

– Treaba ta ca femeie e să dai naștere. Și nu e vorba doar de copii, ci de a creea.

– Tu ții casa în picioare, tu eșți fundația și bărbatul este stâlpul. Dacă fundația nu este solidă, stâlpul cade. Treaba ta este să dai naștere la copii sănătoși. Dacă tu că mamă faci asta, atunci vei contribui la construirea unei societăți sănătoase.

– Nu te amesteca în treburi de bărbați, bărbații cu ale lor și femeile cu ale lor.

– Dacă tu ca femeie te duci și te culci cu toți bărbații în stânga și în dreapta, asta o să te coste. Te va costa stima de sine și niște probleme cu ovarele. Orice destrăbălare de tipul acesta din partea femeii duce la probleme genitale și stimă de sine scăzută. Tu, ca femeie, trebuie să-ți alegi bărbatul cu care doreșți să te culci, când și cum. Spre deosebire de bărbat, tu alegi cu cine să te culci mai mult decât el, însă bărbatul alege lângă ce femeie să rămână mai mult decât femeia. Deși s-ar fi vrut a fi invers, nu? Bărbatul să aleagă cu cine se culcă și femeia cu cine să rămână.

– Nu poți înlocui tatăl biologic al copilului. Nu-i poți aduce un tată vitreg. Copilul are un singur tată. Tatăl vitreg este doar noul soț sau iubitul tău și cel mult poate să fie prietenul copilului tău. Dar niciodată tată.

– Nu-ți mai înșela bărbații. Dacă simți că nu mai ai o conexiune cu ei, atunci mai bine te despărți și găseșți pe altcineva. Nu îți aduce deloc un statut bun ideea de a-ți înșela bărbatul. Orice bărbat se va gândi că și lui îi vei face asta.

– Bărbatul se va uita sigur și după alte femei. Este instinctul animal. Este firesc să vezi femei cu craci, țațe, cur pe stradă și să întorci instinctual ochii după ele ca bărbat. Singurul motiv pentru care va alege să nu se culce cu ele este respectul față de tine. Dacă tu-i oferi tot ce are el nevoie ca bărbat, adică sex, iubire și respect, atunci el va rămâne lângă tine chiar dacă se uită și după altele.

– Dacă tu te culci cu mai mulți bărbați, atunci deja respectul tău în față lui ca bărbat este pierdut.

– Dacă tu te postezi pe social media și îți arăți fundul, cracii și sănii, atunci el nu te va vedea ca pe femeia lui și nu te va respecta. Doar va căuta să ți-o tragă. Trebuie să-i arăți că eșți bună de pula în pat, nu pe social media. Ca să nu vă iau acuma și pe voi alea de vă postați dive și sunteți lemn la pat.

– Dacă tu deja ai două căsnicii încheiate și un copil din fiecare, atunci și asta o să-i pună un semn de întrebare bărbatului referitor la motivul pentru care au plecat acei bărbați de lângă tine. Ține minte, bărbatul este cel care alege dacă își dorește să rămână lângă o femeie. Rolul femeii este de a ține casa în picioare și de a-și respecta bărbatul. Așa că un bărbat se va gândi că problema este la tine pentru că nu ai știut să-l ții lângă tine și el a ales să plece.

– Nu-ți castra bărbatul, nu căuta să-i tai forța masculină. Dacă o faci, el nu va mai fi niciodată bărbatul tău, va fi cățelul tău și nu cred că îți doreșți asta într-o relație sănătoasă.

– Adu în casă liniște, căldură sufletească, iubire față de bărbatul tău, respect, sex de calitate și vei avea o căsnicie împlinită. Adu revoltă, ura față de bărbat, critică, fute-l la cap, fii cu gura mare și vei avea parte numai de despărțiri.

– Nu-l include pe bărbat în treburile și rituarile tale feminine. Treaba lui este să te vadă bună în pat, frumoasă și iubitoare, nu-l interesează pe el ce faci tu și cum ai ajuns așa. El vrea să vadă doar rezultatul.