Meniu Închide

Despre Ghizii Spirituali/ Îngerii „Păzitori”

ghizi spirituali

Despre Ghizii Spirituali/ Îngerii „Păzitori”

Ce este defapt un Înger Păzitor? Sau mai bine zis, Înger Îndrumător?

     El este un Ghid dintr-o dimensiune superioară. Aceşti ghizi sunt şi ei ierarhizaţi şi au experienţele lor spirituale, nivelul lor de conştienţă şi viziunea lor asupra vieţii.

     Pot fi Ghizi care au avut vieţi ca om pe Pământ şi acum se află într-un plan superior. Sau pot fi Ghizi dintr-un alt sistem solar precum Sirius, Pleiade, Orion, Andromeda, Arcturus, Lyra ş.a.m.d ori Hatori ori oriori.

     Pot fi şi Maeştrii Înălţaţi deja sau emanaţii ale lor precum: Tara, Hilarion, Saint Germain şi alţii. Sau poţi fi chiar tu din viitor.

Ce fac Ghizii Spirituali (care nu se află într-un corp fizic)?

     Ei te îndrumă spre evoluţia ta spirituală şi spre împlinirea misiunii tale. Cam asta fac majoritatea. Dar nu este doar atât.

     Poate să vină şi să-ţi ofere o anumită cunoaştere. Sau poate să te apere de un posibil viitor dezastru ori atac din partea altora. Ori poate vine să te vindece. Depinde de fiecare în parte, de nivelul lui şi de talentul lui. Majoritatea nu au formă fizică, fiind în planurile superioare.

Cum poti întra în contact cu ei?

     Nu este neaparat nevoie să fii treaz spiritual pentru a intra în contact cu ei şi să te îndrume conştient. Spre exemplu, dacă ţi-ai ales un plan de existenţă într-o dimensiune superioară iar acum te-ai întrupat, ei vin şi te ghidează de-a lungul timpului spre împlinirea lui (poate chiar tu ai ales aceşti Ghizi atunci când ai făcut planul existential). Adică dacă de exemplu ţi-ai ales pe plan de existenţă să înveţi ce înseamană rutina şi perfecţionismul, ei o să te îndrume spre acest lucru, spre un job unde să-ţi dezvolţi aceste capacităţi sau spre anumite situaţii.

     Şi de cele mai multe ori este mai bine să nu fii treaz spiritual pentru a învăţa lecţiile de viaţă. Altfel, probabil nu ai vrea să le duci până la capat şi te-ai bloca în acelaşi tipar din alte vieţi ori în iluzia personalităţii curente. Depinde…

     Pentru a comunica conştient cu ei şi a-i recunoaşte sunt mai multe metode şi tehnici. Eu recomand prin intrarea în Spatiul Sacru al Inimii şi echilibrarea emisferelor cerebrale (stânga şi dreapta, deci raţiunea şi intuiţia) + deschiderea glandei pineale.

     De ce aşa? Pentru că este nevoie de un pragmatism spiritual în toată treaba asta. Aceasta pentru a nu bate câmpii aiurea cu ce ţi se pare ţie că ai văzut sau ce crezi tu despre ei ori mesajele lor şi să fie totul eronat şi fals.

     Îngerii (ghidul spiritual) comunică prin mai multe metode cu omul, dacă este cazul conştient. De exemplu prin sincronicităţi, ori prin mesaje cu numere, ori prin pendul, ori prin divinaţii precum tarotul şi altele.

     Sau îţi induce un program în apa pe care o bei şi preiei o anumită informaţie. Ţi-a programat în paharul cu apă pe care-l bei să-ţi găseşti un job. Dupa ce bei apa te gândeşti să-ţi cauţi un job. Iar tu crezi că de fapt tu te-ai gândit la asta, când de fapt era un program în pahar.

     Mai sunt şi alte metode, ca atunci când le poţi simţi energia lângă tine. Totuşi aici depinde de nivelul fiecărui ghid. Spre exemplu, dacă este unul de pe Arcturus, el se află în dimensiuni superioare şi nu o să poţi să-l simţi lângă tine sau să vezi bile de lumină în jurul tău ori alte asemenea. El comunică cel mai uşor cu tine de la Corpul Mental în sus (Cauzal, Budic, Atmic, Monada ş.a.m.d, depinde de sistemul filozofic). De aici tu trebuie să fii pregătit şi să ai un pragmatism spiritual dezvoltat pentru a canaliza mesajul şi a-l pune în cuvinte.

În Concluzie

     Nu toată lumea are îndrumători spirituali pentru că nu toţi au nevoie. La un moment dat, când ajungi spre Măiestrie, tu decizi singur dacă ai nevoie sau nu de ajutorul lor.

     Aceşti Ghizi/Îngeri pot să fie ori fiinţe care au avut corp fizic şi au un nivel spiritual mai dezvoltat să te îndrume, ori fiinţe din alte sisteme, ori Arhangheli, ori alţii.

     De obicei, sunt mai mulţi ghizi în jurul tău, nu doar unul singur.

     Pentru a comunica cu ei noi recomandăm Meditaţia de Intrare în Spaţiul Sacru al Inimii (pentru o mai bună acurateţe participaţi la Workshop-ul Trezirea Inimii Iluminate), să nu vă iluzionaţi aiurea. Şi nu uitaţi să cereţi şi confirmări dacă nu sunteţi siguri de mesaj.

       Depinde de fiecare în parte dacă vrea să asculte sau nu de mesajul şi îndrumările lor. Până la urmă voi trebuie să decideţi ce faceţi, poate nu sunteţi total de acord cu viziunea lor. Ei trebuie să fie ca un suport pentru voi.

     Vă recomandam şi cartea Prin Ochii Sufletului pentru mai multe informaţii, împreună cu filmul NossoLar.

     Cam acestea sunt infromaţiile pe scurt şi la obiect. Mulţumim pentru că ne urmăriţi.  Dacă rezonaţi cu articolele noastre şi cu informaţiile de pe site puteţi să ne recomandaţi mai departe celor ce sunt pe aceeaşi frecvenţă.