Meniu Închide

Ritmul în Viață

A avea un ritm potrivit în viață înseamnă a face lucrurile la timpul potrivit, în locul potrivit cu oamenii potriviți. Sau cu alte cuvinte a te afla în sincronicitate cu mișcările universului. 

Ritmul în viață pornește în primul rând de la sănătatea noastră ca oameni, fizică, mentală și emoțională. Orice deconectare de la noi înșine ca oameni ne va creea confuzii și probleme în înțelegerea laturii spirituale implicit în înțelegerea ritmului cosmic-astral.

Evoluția pornește mai întâi de la noi ca oameni. Dacă noi suntem pragmatici și sănătoși, atunci vom avea și puterea de înțelegere a spiritualității și de a o aplica în viața noastră. Nu vom visa la floricele pe câmpii ci vom fi concreți și realiști în cele spuse și acțiuni.

Fiecare are ritmului lui unic în viață iar pentru asta e necesar să se regăsească pe Sine. Știm deja cu trezirea spirituală cum începem să vedem sincronicități pe ceas sau în viața de zi cu zi. Acestea aduc o mică demonstrație că ne mișcăm pe flow cu universul însă nu este complet. E necesar să fim echilibrați și ca oameni și să-l înțelegem și conștient acest ritm Cosmic.

Vă invit la Cursul meu de Calendar Tzolk’in să învățăm împreună cum să ne sincronizăm viața fizică cu ritmul dimensiunilor superioare.