Meniu Închide

Despre Vrăjitorie

Ce este Vrăjitoria? 

     Majoritatea când ne gândim la vrăjitorie ne trece prin cap o baba urâtă îmbrăcată în negru cu o matură, un cazan și o pălărie în cap. Sau ne mai trece prin cap țigănia ce are anumite cunoștințe despre acest subiect. Sau în cazul creștinilor de rând că orice altceva precum astrologia, cunoașterea spirituală din india, ezoterismul din egypt, tarotul, shamanismul sau orice nu este conform rânduielii bisericești este înșelătorie diavolească deci vrăjitorie.

     În realitate vrăjitoria presupune doar o formulă prin care se pot întâmplă diferite lucruri în concret. Adică ca de exemplu o “vrăjitoare” să zicem știe că la Luna Plină dacă face niște incantații cu anumite plante și cristale într-un anume mod se va întâmplă ceva. Este o formulă descoperită cu impact de materializare. Ca în matematică 1+1=2. Cum ști sigur acest lucru așa de sigur ești și pe acel ritual numit vrăjitorie.

     Practic pentru că nu include ceva tehnic cum sunt aparaturile și mașinăriile din prezent i se mai zice vrăjitorie sau magie.

     Vrăjitoria este rea sau bună? Depinde cum o folosești și ce fel de formule folosești. Fie pe manipulare, fie respectând legea iubirii. Oricum ar fi, este doar o formulă la care ai acces. Chiar și Sfânta Liturghie putem spune că este un ritual vrăjitoresc. De ce? Pentru că prezintă o formulă prin care ei generează Duh Sfânt. Dar na, sună mai malefic cuvântul vrăjitorie și e mai light să zici ceremonie religioasă.

     În concluzie cuvântul vrăjitorie a fost folosit deoarece s-a asociat mai mult cu magia neagră și s-au invocat demoni prin anumite formule descoperite. În realitate ea ne vorbește despre formule pe care le are acest univers ce ne împlinesc anumite dorințe fie ele bune sau nebune.