Meniu Închide

Despre Suflet

     Grea definiția asta despre suflet. Haideți să-l înțeleg din alte perspective decât să căutăm o definiție care să ne bage mai mult în confuzie. 

     Asociem Sufletul cu corpul astral. Adică cu acel corp cu care ieșim seara când ne culcăm din corpul fizic și călătorim prin astral(dimensiunea 4). Sau acel corp ce se desprinde de corp după moarte.

     Sufletul nu îl băgăm ca fiind tot una cu spiritul. Știu că din tot felul de cărți citite de la mulți autori fiecare definește sufletul ca fiind cumva sau îl asociază ca fiind tot una cu spiritul. Acuma depinde de carte și de contextul în care a folosit acest cuvânt. Eu vreau să-l înțelegem în acest articol din acest unghi pentru a ne fi clar ce explicăm mai departe. Deci sufletul este corpul astral.

     Pe lângă corpul astral noi mai avem și alte corpuri superioare cum este corpul mental, corpul cauzal s.a.m.d.

     Ca să ne întrupăm pe pământ avem nevoie de un corp astral, deci de un suflet. Majoritatea celor ce vin din dimensiuni superioare își formează un corp astral pe o altă planetă cu densități mai joase, iar după ce și-au construit un corp astral vin la întrupare cu el aici pe pământ.

     Super, clar până aici.

     Sufletul se poate pierde, se poate încărca negativ, se pot forma traume pe el și se poate curața, lumina sau sporii.

Cum pierdem suflet?

  • Contracte cu alte entități prin care le predăm o parte din suflet(tehnic este dificil de explicat în 2 cuvinte asta, mai multe povestesc în workshop pe care-l susțin legat de integrarea sufletului).
  • Suferință puternică. Știți vorba aia “Mi s-a rupt sufletul”, și aici se pierde o bucată importantă din el, și va fi destul de greu să-l regenerezi, de fapt nu-l poți regenera că este pierdut, poți doar să te vindeci și să îți umplii iar sufletul.
  • Îl donăm ca proștii de bună voie prin fel și fel de jurăminte în dragoste sau de orice fel.

     Majoritatea persoanelor nefiind conștiente că au un suflet și nu se îngrijesc de el sigur că sunt mai vulnerabili la astfel de lovituri.

     Sufletul se mai și încarcă cu tot felul de energii negative cum ar fi deochiuri, poate chiar farmece, programe negative ce se lipesc de el, toxicitatea din jur sau propria suferință ar fi câteva dintre motive.

     Sufletul putem să îl purificăm și să-l sporim. Adică să ne umplem cu și mai mult suflet. Sufletul se curață prin meditații sau ritualuri gândite special pentru asta. Și se sporește prin dragoste și bună voință ca și cuvinte cheie. Este mult mai complex decât atât. Dar ca și cuvinte cheie este suficient.

     Dacă vă interesează să cunoașteți mai multe despre Suflet și să lucrați conștienți cu el vă invit la workshop-ul pe care-l susțin în această perioada legat de integrarea sufletului.