Meniu Închide

Schimbarea Dimensională

dimensiune

     Modul în care facem această schimbare depinde de noi în mare parte şi în special de alegerile Mamei Pământ pentru că de fapt ea face schimbarea într-o dimensiune superioară. Planul pe care îl intenţionează Universul este ca fiecare să treacă în această dimensiune superioară fără să rămână nimeni în urmă, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut. Aici s-au petrecut mai multe evenimente pe Pământ care au susţinut această idee precum întruparea copiilor indigo, de cristal şi diamant.

     Schimbarea Dimensională ţine de multe aspecte. Noi punctăm ceea ce este esenţial de ştiut.

     Ei bine, foarte mulţi profeţi şi populaţiile indigene au prevăzut o transformare radicală pe Pământ prin care trecem. Profeţi precum Edgar Cayce şi Cultura Mayaşă. Este vorba despre o schimbare de conştiinţă. Trecerea spre următorul nivel al Conştienţei Christice/Unităţii, la nivel de Co-Creatori conştienţi, cu Liber Arbitru.

     Pe Pământ vibraţiile cresc din ce în ce mai mult, acesta fiind şi unul din motivele pentru care percepţia timpului se schimbă şi avem impresia că timpul este mai scurt. Într-adevăr, timpul nici nu există iar dacă ne uităm la ceas, limbile lui se mişcă la fel. Este vorba despre percepţia noastră, pentru că percepţia noastră şi nivelul de conştienţă face diferenţa dimensiunilor în care trăim.

     Cu cât ne apropiem mai mult de centrul galaxiei cu atât evoluţia este mai accelerată. Astfel că avem acces la foarte multe informaţii în ziua de astăzi doar prin intermediul Online.

    Câteva semne ale schimbărilor de dimensiuni sunt slăbirea câmpului geomagnetic, deplasarea dezordonată a locaţiilor geomagnetice, scufundarea anumitor părţi din continente şi creşterea frecvenţei Schumann.

     Perioada dintre schimbarea dimensiunilor depinde de nivelul şi de pregătirea noastră ca specie. Poate să dureze 6 ore sau 2 săptămâni. În această perioadă, câmpul magnetic se prăbuşeşte iar dimensiunile încep să se suprapună. Astfel, putem vedea bursc în jurul nostru obiecte şi culori pe care nu le cunoşteam în dimensiunea noastră. Pe lângă aceasta, obiectele făcute artifical de mâna omului precum plasticul şi oţelul se dezintegrează pentru că nu sunt naturale precum piatra pentru a putea trece în următoarea dimensiune. Ar putea trece doar cu un anumit câmp specific în jurul lor. Tot în acest timp, axa planetei se va deplasa.

     Câmpul geomagnetic este legat de emoţiile noastre şi de memoria noastră. Astfel, atunci când se va prăbuşi complet şi va ajunge la 0 putem să devenim total debusolaţi şi să ne pierdem memoria dacă nu avem un nivel de pregătire spiritual adecvat cu Merkaba activa. Tocmai de aceea ne şi aflăm în dimensiunea aceasta 3D pentru a ne pregăti să facem această tranziţie simplu şi uşor.

  Afectarea câmpului Geomagnetic are ca efect prăbuşirea sistemelor pe toate planurile. Economic, politic, comercial, rămânem fără curent electric, lipsa hranei etc. Dacă ar fi să se producă aceste căderi bruşte, soluţia pentru depăşirea lor ar depinde de trezirea spirituală intensă, pentru a face tranziţia uşor în următoarea dimensiune. Strângerea de alimente nu poate susţine mult acest proces, deoarece se trece într-o dimensiune superioară şi să ne amintim că aceste dimensiuni se suprapun una peste alta.

     Cu toţii am trăit în decursul reîncarnărilor noastre prin diferite treceri de la o dimensiune la alta doar că nu ne amintim. Când vom fi puşi în faţa acestui proces, ne vom aminti instinctual cum să-l trecem. Spre exemplu, când ne-am născut în această lume 3D am venit dintr-o dimensiune şi am trecut prin Marele Vid (cel care face trecerea de la o dimensiune la alta, vezi aici articolul despre Dimensiuni) şi ne-am născut ca bebeluşi în această lume. Asta se va întâmpla în continuare. Noi vedem aceste semne ale schimbării de dimensiune datorate erei în care intrăm şi trebuie să trecem cu brio aceste momente.

     Ce este important la trecerea prin Marele Vid în urmatoarea dimensiune este că tot ceea ce gândim şi simţim materializam instant în aceasta dimensiune. Astfel că fricile noastre sau nemulţumirile noastre se vor manifesta instant şi ne pot doborî. Asta ne va face să ne întoarcem într-o lume 3D pentru a ne învăţa lecţiile. În caz contrar, dacă reuşim să ne controlăm gândurile şi emoţiile pentru a rămâne în această dimensiune superioară vom fi ca nişte bebeluşi născuţi într-o nouă lume. Această perioadă de trecere dintr-o dimensiune în alta poate dura în timp fizic între 2 şi 4 zile. Alegerea ţine de Mama Pământ în mare parte. Ea este cea care face trecerea. Noi suntem aici să o susţinem şi să ne ridicăm împreună cu ea, fiind copiii ei.

     Corpul nostru trece printr-o metamorfoză şi va avea parte de îmbunătăţiri la această trecere. Nu trebuie să ne fie frică, informaţia se află deja în noi, noi toţi am mai făcut asta şi ştim să o facem doar că trăim în adormire şi uitare.

     Noi considerăm că ne aflăm deja în Dimensiunea 4D datorită vibraţiei crescute a planetei şi datorită mai multor factori precum Maeştrii Înălţaţi, Siriusienii, Suportul din Centrul Galaxiei şi datorită Copiilor indigo, de cristal şi de diamant născuţi pe această planetă. Suntem puşi într-o situaţie pentru a face trecerea mult mai uşor de la o dimensiune la alta fără prea multă suferinţă şi bătaie de cap. Totul depinde de noi, cât de mult vrem să acceptam asta.

     În prezent ne aflăm într-o matrice de iluzie a lumii 3D. Astfel, noi credem că încă suntem corpurile dense. Dar totul se află în mintea noastră. Cu cât ne trezim mai intens cu atât învăţăm mai rapid lecţiile şi urcăm în dimensiunile superioare conştienţi. Să nu uităm că de fapt noi toţi trăim în toate aceste dimensiuni simultan (vezi aici articolul cu Sinele Superior). Chiar şi astrologia sau numerologia sau meditaţia sau orice altceva devine doar un instrument din acest Matrix ca noi să ne putem trezi din ce în ce mai mult şi toţi să facem această schimbare de dimensiune fără a rămâne cineva în urmă.

     Cu cât avansăm şi vibraţia se ridică, avem parte de şi mai multă trezire. Pana în 2030 vedem roboţi pe planetă şi tehnologii 4D foarte avansate. Mai mult decât atât, până prin 2030-2033 vedem şi multe spirite avansate într-o trezire intensă spirituală şi de vibraţie 5D care se manifestă liber pe planetă. Suntem în plină ascensiune şi avem nevoie să fim conştienţi de aceasta pentru ridicarea întregii umanităţi.

     În continuare, pentru o evoluţie accelerată, vă invităm să vă faceţi analiza amprentei energetice pentru a vedea unde aveţi lecţii de viată majore şi încotro să vă îndreptaţi + WorkShop-ul Trezirea Inimii Iluminate pentru activarea Merkabei.

Vă Mulţumim şi Vă Iubim 😀 ❤️