Meniu Închide

Sfârșitul Relației

Și cum bine știm, orice început are și un sfârșit. Așadar, era de așteptat să se termine și relația într-un final nu? 

Dar cum ne dăm seama că a venit finalul unei relații? Păi depinde în primul rând de relație. Cel mai ușor ne dăm seama când față de partener nu simțim nici ura, nici ranchiună, nici atașament, nici așteptări, nici blocaje, nici frustrări, nici nimic. Când am ajuns în punctul ăsta și ne punem de acord unul cu celălalt că relația noastră s-a încheiat, atunci am ieșit armonios din ea fără probleme.

Doar că asta se întâmplă foarte rar, nu? Majoritatea relațiilor noastre se atrag pe răni și ne învață ce este vindecarea. Și din acest motiv se și termină mai dur puțin. 

Însă, dacă ieșim dintr-o relație plini de nervi și de frustrări pe celălalt, ba chiar și cu lecții de viață sau karma față de partner, atunci am pus-o. De ce? Pentru că se va repeta în următoarea relație dacă nu le înțelegem între timp.

În dragoste nu are cum să existe suferință, deci clar acolo nu a fost vorba de dragoste ci de altceva precum atașamente și așteptări ori karmă de plătit.

 

De ce suferim din “Dragoste”? 

– Pentru că suntem prea naivi și trebuie să ne trezim ca să nu ne mai îndrăgostim de scorpii sau bădărăni; 

– Pentru că avem o karmă de plătit; 

– Pentru că avem programe pe neam de suferință în relații; 

– Pentru că avem așteptări de la celălalt pe care nu ni le poate împlini; 

– Pentru că repetem un scenariu ce există în neamul nostru; 

– Pentru că avem răni din copilărie și cerșim iubirea partenerului pe care, culmea, nu poate să ne-o ofere. După care începem să visam la sufletul pereche care ar putea face asta.

Deci…

– Nu suferim din dragoste ci din atașamente, așteptări sau karma; 

– Pentru a ne vindeca este necesar să conștientizăm problema; 

– Fii sincer cu tine legat de ceea ce simți și ce îți dorești în relația respectivă; 

– Vei remarca că suferința vine din ego mai mult decât o suferință reală a sufletului;

 

Orice început are și un sfârșit. Va depinde mult de tipul de relație în care ești și motivul pentru care ești acolo. Dacă ai înțeles mesajul și lecția, de obicei relația se termină natural. Faptul că celălat acceptă sau nu, asta este problema lui. Treaba ta este să ieși cu sufletul împăcat.