Meniu Închide

Ce sunt codurile de Lumină?

 

Un cod de lumină reprezintă un cumul de informații din dimensiunile mai înalte. Acesta este structurat până în 3D și ajunge sub forma unui simbol numit de către noi cod de Lumină

     Ca de exemplu simbolurile din Reiki sunt coduri de Lumină. Dacă căutați pe internet există multe alte coduri de Lumină canalizate în special de către Starseeds. Ei sunt mai conectați cu dimensiunile superioare pentru că vin recent de acolo și le este mai ușor să le downloadeze.

     Putem să vedem codurile de Lumină și ca un limbaj al universului. ATENȚIE! Codurile de Lumina nu sunt tot una cu sigiliile magice, o să vorbim în alt articol și despre asta.

Ce face un cod de Lumina?

     Un cod de Lumină în funcție de cod evident, are impact asupra planului nostru 3D. Ca de exemplu în momentul în care sunt aplicate pe noi, aceste coduri au impact transformator. Fie că este vorba de vindecare, de activare a unor abilități sau de energizare.

În funcție de priceperea noastră, de cum le combinam și în ce condiții le aplicăm, aceste coduri ne pot fi de mare ajutor în evoluția noastră.

De ce i se spune cod de Lumină?

Pentru că dacă i spuneam cod de Întuneric ar fi sunat cumva malefic. Noi suntem în dualitate și ne place ideea de Lumină vs Întuneric și bineînțeles băieții buni(așa cum i vedem noi buni) să fie cei ce câștigă. În realitate este vorba doar despre informație organizată aici în 3D.

Vă invit să vizionați și clipul meu de pe YouTube pentru mai multe informații despre aceste coduri de Lumina.