Meniu Închide

Cum schimbăm Destinul?

     Cred că mai bine este pusă întrebarea cum ne creem realitatea pe care ne-o dorim. Asta căutăm de fapt.

     Hai să vedem din ce este format destinul.

     Când ne gândim la destin ne gândim la o carte a vieții scrisă de ceva divinitate ce ne-au prestabilit ei evenimentele din viața noastră și prioritățile ei. Este parțial adevărat. Vreau să tratăm din mai multe unghiuri acest subiect.

     În primul rând s-o luăm așa. Sunt spirite întrupate din astralul superior ce și-au stabilit un plan de existență. Adică și-au stabilit în linii mari sau chiar detaliate unii dintre ei ce vor să facă aici pe pământ. Astfel ei și-au ales singuri ce experiențe vor să trăiască aici pe pământ. Putem să vedem și asta ca formând destinului unui om. Dar se aplică doar spiritelor venite din astralul superior sau dimensiunile mai superioare ce și-au stabilit un plan de existență.

     Sau există spirite din astralul inferior prinse în roata samsarei ce vin în val la întrupare. Aceștia sunt coordonați de către spiritele mai evoluate de pe acest pământ și li se alege locul și momentul potrivit reîncarnării ca ei să-și învețe lecțiile de viață. Și din acest unghi putem să vedem destinul unui om fiind configurat de către spiritele mai avansate pe acest pământ.

     Sau putem să vedem destinul ca fiind format din karma trecutului nostru și karma de neam implicită, ce ne dă deja o direcție și ne aduce niște limite în a ne materializa ce ne dorim. Iar până nu ieșim din această închisoare karmică nu avem liberul arbitru să materializăm ce dorim. Și asta este un punct de vedere.

     Practic destinul este compus din alegerile noastre luate de când existăm ca suflet până în prezent.

     Și mai este o perspectivă și anume existența unei singure conștiințe în acest univers. Toți suntem această unică conștiința absolută. Atunci întrebarea se pune: Cine eșți tu să ai liber arbitru și să-ți decizi destinul din moment ce există o singură conștiința? Alegerile deja s-au luat și tu ești doar într-un joc al iluziei până să te trezești și să-ti dai seama că de fapt ești această unică Conștiință în jocul dualității.

     Trageți voi ce concluzie simțiți din acest articol despre destin, vă invit să urmăriți și clipul video de pe YouTube.