Meniu Închide

Despre Vise

   
     În primul rând să reamintim ce se întâmplă seară când ne punem la somn. Noi ne “relaxăm creierul” până intrăm în theta-delta apoi ieșim cu corpul cstral din corpul fizic și începem să călătorim în planurile astrale și în subconștientul colectiv. În principal de aici pornesc visele, mai există și situații prin care ne este indus în câmpul mental o informație și o visam dar sunt mai speciale pentru cei ce lucrează cu ghizi spirituali sau sunt manipulați să viseze ceva. 
 
Putem să împărțim visele în câteva categorii:
 
1.Vise cu mesaje din subconștient.
2.Vise profetice.
3.Călătorii în astral ce le percepem ca pe niște vise.
4.Vise lucide.
 
     Lista ar putea continua dacă vrem să fim perfecționiști și să le tot structurăm, însă este suficient pe moment pentru a înțelege mesajul.
 
     Cel mai important aspect necesar să-l înțelegem și să ținem cont de el este faptul că noi interpretăm visele simbolic. Ce înseamnă asta? Mintea noastră va interpreta realitatea planului astral sau energia ce o percepe din subconștient prin ceea ce cunoaște deja. Dacă spre exemplu tu în planul astral vezi o ființă de dimensiuni superioare și tu nu ești conștient că există acele ființe și aceste dimensiuni, mintea va interpreta că l-a văzut pe iisus sau cine știe ce înger. De ce? Pentru că ea asta cunoaște deja, nu poate să interpreteze decât bazat pe ceea ce cunoaște și pe nivelul de conștientă la care se află.
 
     Visele cu mesaje din subconștient sunt pur și simplu mesaje pe care le percepem din subconștientul nostru sau chiar colectiv. Fie că vorbim de griji, traume sau diferite fantezii pe care le trăim la nivel subtil.
 
     Visele profetice sunt visele prin care primim mesaje din viitor. De ce? În planul astral nu există timpul liniar cum îl percepem aici pe pământ. Acolo când călătorești te poți conecta ușor cu diferite linii temporale de unde poți percepe mesaje ca mai apoi peste ceva timp să zici “Hey, am avut un DEJA VU.” De ce? Pentru că ai mai călătorit în acea linie temporală. Sau putem primi vise profetice de la anumite entități evoluate ce ne atenționează cu privire la ceva.
 
     Călătoriile în astral dacă nu suntem conștienți de ele o să le percepem ca pe niște vise iar mintea noastră va decoda la fel simbolic bazat pe ceea ce știe deja. Poți visa că te aleargă unu, și asta de fapt să fie o entitate de prin astralul inferior ce te fugărește.
 
     Iar visele lucide sunt atunci când conștientizezi că visezi. Aici fie te afli în astral și devi conștient că tu călătorești prin acele subdimensiuni, fie ești băgat în subconștient și decodezi tot felul de informații precum o meditație adâncă.
 
     Încă un aspect important, simbolistica din vise este strict pentru tine. Dacă de exemplu visezi un șarpe, poate să însemne multe lucruri în funcție de ceea ce crezi tu la nivel subconștient despre șerpi și de restul elementelor din vis. Așa că o interpretare generală despre vise nu va fi cu acuratețe. Va depinde strict de tine și de mesajul pe care îl are visul pentru tine deoarece mintea ta l-a decodat așa.
 
     Dacă aveți întrebări sau diferite vise interesante ce vreți să le decodăm vă aștept la analiza amprentei energetice.
 
Mulțumesc