Meniu Închide

Cum comunicăm cu universul?

     Haideți să clarificăm niște aspecte referitoare la cum comunică universul cu noi și cum ne putem conecta și noi cu ghizii noștri spirituali.

     În primul rând, pentru a percepe mai clar și mai curat mesajele pe care le are sinele nostru superior pentru noi prin ghizi sau alte mesaje, este necesar să fim maturi la minte. Asta înseamnă să fim concreți, realișți, împământați și centrați. Dacă avem probleme aici, conexiunile și mesajele primite vor fi virusate, deoarece nu vom fi suficient de inteligenți încât să le decodăm corect și ne vom duce în paranoia.

     Universul comunică cu noi prin multe semnale în funcție de cum suntem și noi pricepuți să le decodam. De exemplu, poate comunica cu noi prin numere, prin vise, prin meditații, prin divinație în cărți sau alte sisteme. Oricare ar fi ele, sunt bune atâta timp cât percepem mesajul corect.

     De ce nu avem încredere în noi să le decodăm și să le înțelegem? Este doar o problemă de început. Dacă primeșți o mică îndrumare ca să le înțelegi și să te acomodezi cu ele, atunci vei scăpa de această neîncredere pentru că-ți vor fi clare lucrurile. 

     Am lăsat aici o poză care arată cum mai comunică universul cu noi prin numere. Repet, sunt infinite modalități prin care el comunica cu noi. Tot ce avem nevoie este să fim suficient de maturi încât să le decodam corect.

     Vă invit să vizionați și voi clipul de pe YouTube unde am tratat mai pe larg acest subiect, iar pe cei ce sunteți interesați de o practică corectă desfășurată săptămânal pe subiecte de acest tip, vă invit în grupul meu de meditații de pe WhatsApp.