Meniu Închide

Istoria Planetei și Facerea Omului

   istoria planetei  

     Materialul este structurat pe baza mai multor surse de valoare precum lucrările lui Drunvalo Melchizedek, Tăblițele de Smarald ale lui Thoth, cărțile scrise de Zecharia Sitchin, Tăblițele Sumeriene şi multe altele.

     Foarte mulți dintre noi avem deja aceste informații în memoria noastră ancestrală iar acest material o să vă facă să vi le amintiţi. Mulţi dintre noi ne-am petrecut aici viețile anterioare de 200.000 de mii de ani încoace poate chiar şi mai mult. Pentru cei care nu ați trăit aceste timpuri, vi se poate părea o simplă ficţiune acest material şi îl puteţi trata ca atare dacă aşa doriţi.

     Pământul este vechi de milioane de ani iar noi vrem să punctăm acele momente importante în evoluția noastră care ne interesează în prezent spre trezirea noastră spirituală.

Este vital să ne cunoaştem originile pentru a înţelege unde ne îndreptăm în continuare.

Să începem cu Tiamat şi Nibiru

  Tiamat era o planetă cu milioane de ani în urmă, aflată pe orbita dintre Marte şi Jupiter împreună cu Luna ei care se rotea în jurul Soarelui, la fel ca restul planetelor de astăzi.

     Tot prin sistemul nostru solar trecea o planetă importantă care aducea mereu schimbări majore, numită Nibiru (sau Marduk) care avea mers retrograd şi intra în sistemul nostru solar o data la 3.600 de ani, având traiectoria între Marte şi Jupiter (unde se afla Tiamat), după care ieşea şi se îndepărta de Soare.

     Apropierea lui Nibru de Tiamat a făcut ca una din Lunile sale să intre în coliziune cu Tiamat şi să smulgă o parte din planetă împreună cu Luna sa principală de pe traiectoria obişnuită, găsindu-şi nouă orbită între Venus şi Marte, unde se afla Pământul nostru de astăzi. Evident, celălalt fragment a explodat iar astăzi îl cunoaştem ca fiind centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter.

     Nibiru era locuită de fiinţe care aveau o înălţime între 3 m – 5 m în funcţie de sex, şi cu o durată de viaţă de aproximativ 360.00 de ani pământeni.

nibiru planeta x

     În urmă cu 450.000 de ani Nefilimii se confruntau cu o problemă în stratul lor de ozon. Planeta era foarte departe de soare şi aveau nevoie de mult aur pe care să-l împrăştie în straturile superioare din atmosferă şi să menţină căldura pe planetă.

     Imediat ce Nibiru s-a apropiat suficient de mult de pământ aceştia au aterizat cu navele lor pe Pământ ştiind că planeta Pământ posedă cantităţi mari de aur.

Nefilimii şi Facerea Omului

     Primul sosit aici pe pământ a fost Enlil. Acesta a aterizat mai întâi în apă deoarece delfinii şi balenele constituiau cel mai înalt nivel de conştiinţă în acea perioadă şi avea nevoie de permisiunea lor înainte să înceapă săpăturile pentru aur.

gondawaland facerea omului adam si eva

     12 dintre Nefilimi erau conducatori şi aproximativ 600 erau muncitori care urmau să sape după aur, iar 300 rămâneau pe orbită, în Navele-Mamă. Ei au început să mineze într-o zonă din Sud-Estul Africii.

     Unul dintre cei 12 şefi era Enlil care era şi conducătorul echipei de mineri. Aceştia au săpat aproximativ 150.000 de mii de ani, iar la fiecare 3.600 de ani când Nibiru se apropia de Pământ ei transferau aurul acasă pentru a-l pulveriza în straturile superioare ale atmosferei.

     Ei bine, în urmă cu aproximativ 200.000 de mii de ani în urmă, Nefilimii Muncitori s-au revoltat şi nu au mai dorit să sape după aur, astfel că liderii au fost nevoiţi să găsească o soluţie la această problemă.

     Cei 12 conducători s-au decis să creeze o specie pentru a munci în minele lor, astfel că s-au gândit să combine ADN lor cu ADN-ul unora dintre primatele existente deja pe Pământ (înainte de venirea Nefilimilor, pe pământ au existat şi alte rase, mult mai avansate decât Nefilimii, dar şi mai puţin evoluate).

     Nefilimii sunt Mama noastră iar Siriusienii, Tatăl Nostru. Sperma a fost prevelată de la speciile avansate 5D din Sirius B iar ovulul aparţine Nefilimilor care erau ca nivel de evoluţie în 3D (este un proces mult prea complex pentru a fi explicat în cuvinte aici, pentru mai multe detalii puteţi cititi lucrările lui Zecharia Sitchin sau Floarea Vieţii de Drunvalo Melchizedek). Important este de reţinut faptul că Siriusienii sunt Tatăl omului iar Nefilimii Mama.

gondawaland

     Odată cu facerea oamenilor, aceştia i-au plasat într-o zonă din Sud-Vestul Africii, numită Gondwanaland. Imediat ce erau suficient de dezvoltaţi pentru a munci în mine erau transportaţi şi duşi la muncă. Această specie s-a dezvoltat în Gondwanaland timp de 50.000 până la 70.000 de ani.

     Oamenii de atunci erau sterili, deci nu erau capabili de reproducere, ci erau folosiţi strict pentru a mineri, fiind bine supravegheaţi.

     Mai târziu, a avut loc o dispută între Enlil şi fratele său Enki. Astfel că Enki a decis să se răzbune şi s-a dus la om oferindu-i cunoaşterea răului şi a binelui, dându-i puterea de procreere.

     Astfel rasa noastră a evoluat în 2 ramuri. Una care avea putere de procreere şi era supravegheată şi alta sterilă care era folosită la minerit.

     În acest timp s-a produs o deplasare majoră a axei Pământului care a dus la schimbarea polilor planetari şi scufundarea Gondwanalandului. Un nou continet a aparut din Oceanul Pacific, numit Lemuria, fiind locul în care s-au stabilit oamenii cu putere de procreere.

Lemuria

lemuria naacali

     Lemuria era un continent acvatic proaspăt ieşit din apă, format dintr-o multitudine de insule întinse de la Insulele Hawaiene până la Insula Paştelui.

     Aici oamenii s-au dezvoltat de unii singuri timp de aproximativ 70.000 de mii de ani trăind fericiţi, fără interferenţa majoră a Nefilimilor. Această eră a adus omului mari schimbări şi o evoluţie accelerată. În timpul Lemuriei predomina emisfera dreaptă şi partea feminină a noastră. Astfel că eram mult mai intuitivi şi mai conectaţi cu natura şi cu Dumnezeu.

     Aici în Lemuria o scoală puternică a luat naştere, fiind prima şcoală de Tantrism din lume, numită Naacal. Şcoala a fost înfiinţată de două fiinţe numite Ay şi Tiya care au realizat printr-o formă unică de a face dragoste interdimensională naşterea unui copil fără să se atingă fizic şi să devină nemuritori.

     Lemurienii fiind mult mai feminini şi intuitivi ştiau că urmează o nouă schimbare a deplasării axei Pământului iar Lemuria urma să se scufunde. Aici ei s-au pregătit din timp şi au mutat obiectele de valoare în alte locaţii ale Pământului urmând să plece de pe acel continet care urma să se scufunde. Majoritatea dintre ei s-au stabilit de la Lacul Titicaca până în Mexic, de-a lungul Americii Centrale şi mai departe în Nord pe Muntele Shasta.

Atlantida

     Atlantida era formată din acest continent + 9 insule.

atlantida atlantis

     Fiinţele nemuritoare din Lemuria s-au instalat pe insula din nordul Atlantidei numită Udai  începând să-şi refacă ştiinţa lor spirituală.

     Aceştia au format pe insulă o reprezentare a creierului uman prin emisfera stângă şi emisfera dreaptă + corpus callosum care face legătura dintre partea dreaptă şi stângă a creierului. Jumătate din Naacali s-au stabilit pe o parte şi pe alta a insulei în funcţie de polarizarea lor, iar în corpus callosum s-au stabilit 3 fiinţe elevate spiritual capabile să conducă insula.

     Mai departe, acestea au proiectat pe suprafaţa continentului Atlant Copacul Vieţii, efectuată cu o precizie absolută la nivel de atom.

     Fiecare cerc al copacului vieţii era construit din 3 cercuri de pământ separate de apă şi erau facute din pietre roşii, negre şi albe. Pe cerc se aşezau fiinţele în funcţie de nivelul lor de conştienţă.

atlantida copacul vietii

     Aceştia au creat aceste vortexuri de energie care se roteau în fiecare Sephira al Copacului Vieţii. Imediat ce copacul a fost pregătit, oamenii obisnuiţi ai Lemuriei care erau stabiliţi prin America şi alte locaţii, s-au simţit atraşi de continentul Atlant şi s-au dus în Sephira corespondentă energiei lor. Aici ei au ocupat 8 din 10 Sephire şi au început să construiască oraşe.

 

     Cele 2 sephire au fost ocupate una de către evreii care veneau din viitorul nostru cu o lecţie neînvăţată, învăţând la rândul lor şi ei pe Lemurieni noţiunile lor matematice şi abilităţile dobândite. Iar pe cealalta Sephire s-au stabilit Marţienii. Au venit de pe planeta Marte şi erau o rasă războinică făcând parte din experimentul “Rebeliunea lui Lucifer”(experiment care a avut loc de 4 ori în Univers, fiind şi alte fiinţe care l-au încercat, nu doar Lucifer). Aceştia erau foarte masculini, lipsiţi de corpul emoţional şi cu mult mai multe cunoştinţe decât Lemurienii şi Evreii.

     Marţienii au fost responsabili şi de distrugerea planetei Marte. Cu milioane de ani în urmă era o planetă verde cu viată, precum Terra. Din cauza energiei lor masculine în exces aceştia au început să se războiască şi să-şi distrugă planeta. Astfel că o parte dintre ei, prin crearea diferitelor câmpuri Mer-Ka-Ba artificale au intrat pe o liniă de timp din viitor şi s-au stabilit în vortexul/sephira nelocuită din Atlantida.

     Marţienii au venit aici, în Atlantida, în urmă cu aproximativ 65.000 de mii de ani şi ne-au violat liberul arbitru. Mai exact, aceştia au venit şi şi-au impus masculinitatea şi agresivitatea prin a ne domina şi a prelua conducerea Atlantidei. Dar aceştia, fiind într-un număr mult mai mic, nu le-a ieşit planul aşa cum se aşteptau, pierzând câteva bătălii. Aici marţienii au decis să o lase mai moale şi să încerce să înţeleagă emisfera dreaptă a emoţiilor, continuând să-şi folosească în acelaşi timp lobul stâng şi să creeze tehnologii despre care Lemurienii nu ştiau nimic. Uşor, uşor, creeând diverse tehnologii pe bandă rulantă, noi am început să vedem cu Lobul Stâng realitatea care ne înconjoară şi să ne schimbăm natura intrinsecă. Astfel marţienii au ajuns să deţină controlul fără niciun fel de bătălie. Această dispută dintre Marţieni şi Lemurieni a continuat şi încă mai continuă în unele situaţii, chiar şi după căderea Atlantidei, pănă astăzi.

      Cu aproximativ 26.000 de mii de ani în urmă a avut loc o deplasare minoră a polilor care a produs o uşoară schimbare de conştienţă. S-a petrecut în punctul A al ovalului unde ne aflăm şi noi acum.

precesia echinoctiilor

     În momentul deplasării acestui pol, o bucată din Atlantida s-a scufundat producând o imensă frică Atlanţilor (datorită orientării pe emisfera stângă din emisfera dreaptă aceştia îşi pierduseră din capacitatea de a vedea în viitor).

     În urmă cu aproximativ 13.000 de ani o cometa s-a apropiat de Pământ. Cometa pe care Marţienii doreau să o distrugă pentru a nu afecta continentul, iar Atlanţii doreau să o lase în drumul evolutiv al lucrurilor aşa cum este, fără să intervină. Într-un final, Atlanţii au câştigat şi cometa a intrat în atmosfera Pământului, plonjând în oceanul Atlantic şi făcând 2 găuri enorme pe fundul Oceanului Atlantic, ceea ce a susţinut mai departe şi căderea Atlantidei.

     În regiunea din Sud-Vest a Atlantidei, unde s-a prăbuşit cea mai mare parte din cometă, era fix locul unde locuiau marţienii care au fost foarte afectaţi. De atunci Marţienii nu au mai ascultat de Lemurieni/Atlanţi şi au decis să fie pe cont propriu. Aceştia au decis să construiască un câmp Mer-Ka-Ba imens şi să controleze planeta (experiment care a mai avut loc pe Pământ în 1913, 1943 Philadelphia şi 1983 Montauk, urmând şi altele în viitorul apropiat despre care încă nu ştim nimic). Locul unde au construit Marţienii acest câmp electromagnetic îl cunoaştem astăzi sub numele de Triunghiul Bermudelor.

     Dacă Marţienii ar fi reuşit să creeze acest câmp Merkaba armonic, ar fi pus stăpânire pe planetă. Însă ei au uitat cum să utlizeze această tehnologie pe care nu o mai folosiseră de aproximativ 50.000 de ani. În momentul activării câmpului Mer-Ka-Ba, fiinţele din dimensiunile joase ale Pământului s-au trezit într-o lume superioară pe care nu o cunoşteau şi au început să posede corpurile Atlanţilor pentru a supravieţui. Aceasta a reprezentat un mare dezastru pentru evoluţia planetei şi căderea din graţie.

     Aceşti Gri prin Tehnologia utilizată au afectat şi alte locuri din Univers iar acum au fost nevoiţi să repare aceste greşeli.

     În acea vreme de cădere, toate sistemele din Atlantida au picat. Social, economic, medical, absolut tot. Întregul continent intrase într-o stare de supravieţuire.

     La acea vreme existau aproximativ 1.600 de Maeştri Înălţaţi pe Pământ, maeştri care erau nivelul cel mai elevat de pe Pământ la acea vreme. Datoria lor era să ajute Atlanţii să iasă din situaţia în care se aflau şi de a readuce Pământul în armonie. Ei erau puşi în situaţia în care nu ştiau ce să facă, aşa că au cerut ajutorul fiinţelor mai elevate din Univers. Situaţia a fost analizată pe mai multe nivele şi s-a decis reconstruirea artificială a Reţelei Christice, reţea care a durat aproximativ 13.000 de mii de ani ca ea să fie din nou activă aici pe Pământ.

     Proiectul de reconstruire a reţelei a fost început de 3 maeştri şi anume Thoth, Ra şi Araragat. Reţeaua a luat naştere începând cu platoul Gizeh din Egipt. Aceştia au construit reţeaua în dimensiunile superioare după care au construit templele fizice cunoscute astăzi ca piramide şi locuri sacre întinse pe întregul Pământ. Fiind entităţi în 6D, tot ce gândeau se materializa instant, simplu şi la obiect, astfel că nu le-a fost prea greu să creeze aceste reţele. Astfel ei au creat reţeaua după raportul numărului de aur, creând o reţea artificială, similară cu vechea reţea a Conştiinţei Unităţii/Christice de pe Pământ. Dacă maeştrii nu ar fi reuşit să termine reţeaua până la sfârşitul sec. al XX-lea, Pământul probabil s-ar fi autodistrus şi nu ar mai fi existat astăzi.

     Thoth, Ra şi Araragat au creat reţeaua în locurile unde curbele de enegie se curbau şi se încrucişau una cu alta, fiind 83.000 de locuri pe toată suprafaţa Pământului în 4D. Astfel ei au realizat o reţea întreagă de construcţii pe toată planeta pe nodurile energetice ale acestei reţele. Evident, după cum am spus, structurile sunt proiectate pornind de la spirala numărului de aur şi progresia Fibonacci, iar toate se raportează matematic la un singur punct din Egipt, numit Crucea Solară.

     Egiptul reprezintă polul nord al reţelei christice, iar pe partea cealaltă, în insulele Tahin se găseşte polul sud al reţelei pe insula Moorea. Egiptul reprezintă partea masculină, iar Moorea partea feminină. Şirurile sunt conectate unele cu altele şi au forma unui Tor.

     Thoth şi ceilalţi Maeştri ştiau că în punctul critic al precesiunii echinocţiilor, polii urmau să se schimbe şi Atlantida se va scufunda. Întregul proces are loc de obicei între 2 şi 4 zile iar schimbarea polilor în aproximativ 20 de ore. La momentul oportun Thoth, Ra şi Araragat au scos nava de război de sub Sfinx, au aterizat în Atlantida şi i-au luat la bord pe Membrii Şcolii din Naacal, nemuritorii Lemuriei, şi iluminaţii din timpul Atlantidei (1000 Lemurieni + 600 din Atlantida). Pasagerii navei au creat un câmp foarte puternic Merkaba pentru a se proteja şi a-şi păstra memoria pe perioada de tranziţie, în timp ce alţii s-au urcat în bărci şi s-au dus în America Centrală ori s-au scufundat şi au murit. Mai departe, nava Maeştrilor a aterizat în varful Marii Piramide din Egipt. În acest timp polii s-au schimbat, câmpul magentic şi electromagnetic al Pământului au căzut şi Pământul s-a aflat în “Marele Vid” timp de 3 zile şi jumătate. După aceste 3 zile şi jumătate de întuneric câmpurile s-au stabilizat şi noi am coborât în aceasta lume 3D. Totul era schimbat.

     O parte dintre oameni au rămas în Egipt, alţii au fost duşi de Thoth în Lacul Titicaca pe Insula Soarelui, iar alţii s-au dus în Himalaia cu Araragat. Energia masculină se află în Egipt, Energia feminină este în Peru-Yucatan iar Fiul se află in Tibet.

     De atunci şi până în prezent, Pământul a căzut în uitare iar oamenii au început să o ia de la 0 şi să-şi reamintească totul, precum focul, roata şi aşa mai departe. Căzând în uitare de fiecare dată când mureau se urcau în planul 4D Astral şi erau nevoiţi să se reâncarneze înapoi în 3D…uşor, uşor spre a-şi reaminti cine sunt si pentru a ajunge în 5D.

     Astazi noi suntem în punctul când trebuie să ne reamintim cine suntem şi să facem trecerea conştienţi în era feminină, fiind pregătiţi pentru schimbarea polilor care va urma.

     Vă invităm în continuare să vă faceţi analiza amprentei energetice. Vezi aici mai multe detalii.

     Mulţumim! Sperăm că acest material v-a făcut să vă aduceţi aminte mai uşor cine sunteţi şi ce aveţi de făcut în continuare pe Pământ.