Meniu Închide

Lăcașuri întunecate

Pare interesant să vizităm monumente vechi, castele și tot felul de locații de genul acesta. 

Nu știu dacă ați vizitat, de exemplu, Castelul Corvinilor sau biserici abandonate (dar monumentale domne) și ați văzut ce energie de vibrație joasă este acolo și ce cuiburi de draci sunt în ele.

Asta se întâmplă, acolo este o energie veche, dintr-o eră veche și destul de întunecată prin care am trecut. Toate acele energii nu au fost curățate, nu au fost eliberate, încă păstrează în memorie toate crimele, torturile și tot ceea ce s-a întâmplat acolo. Și sigur ați simțit și voi acele prezente acolo. 

Deși pari funny să te plimbi să vizitezi tot felul de astfel de locuri, din ele te poți corupe cu diferite entități joase asupra ta sau te poți alege cu o mare durere de cap. Dar oricum ar fi, degeaba nu ești acolo, poate chiar tu aduci o parte din lumină în acel loc și ajuți la eliberarea acelor energii. Și nu, nu mă refer la aia care se cred mari guru care ard karma și energia negativă a României, ci la oamenii simpli cu o anumită cunoaștere spirituală ce explorează aceste lăcașuri vechi ce au încărcături de vibrații foarte joase.

Așa că, să știți, aveți grijă de câte ori vă duceți în astfel de excursii pentru că sunt foarte încărcate pe minus. Totuși, dacă ajungeți acolo, degeaba nu sunteți, așa că puteți aprinde și voi puțină lumină și să susțineți curățarea vechilor energii din vechea eră pentru a face loc celei noi.

Mulțumesc