Meniu Închide

Evoluţia în Relaţii

Căsătoreşte-te. Dacă îţi iei o nevastă bună, vei fi fericit. Dacă-ţi iei o nevastă rea, vei deveni filozof.” Socrate

evolutia in relatii     

     Poate că cele mai des întâlnite probleme sunt cele în relaţia de cuplu. Toată lumea caută un partener pe placul lui cu care să se înţeleagă. Şi este firesc să fie aşa.

     Dar de ce nu avem acest partener de cele mai multe ori? Şi cum am recunoaşte acest partener dacă l-am avea?

     Evoluţia în cuplu este foarte complexă. Iar din analizele făcute nu am găsit pe cineva cu un partener perfect pe placul lui.

     De cele mai multe ori, prin relaţiile pe care le avem facem plăţile karmice din trecut… din păcate da, acesta este adevărul. Se întâmplă să căutăm un partener aşa cum ni-l imaginăm ideal şi să nimerim fix ce nu aveam de gând. Asta de multe ori ne provoacă o traumă şi începem să refuzăm alţi potenţiali parteneri. Dar dacă îl găseşti fix pe cel bun şi tu îl refuzi?

     Partenerul de langa noi devine de cele mai multe ori cea mai bună oglindă a nostră şi cel mai bun învăţător.

      De mule ori atragem datorii karmice din trecut spuneam. Mai exact, apare o dragoste la prima vedere. Vă giugiuliţi două-trei luni sau maxim doi-trei ani, după care apare despărţirea. Ce înseamnă datorie karmică din trecut? Înseamnă că tu împreună cu acel spirit aveţi ceva de făcut dintr-un anume motiv. Iar acum, uite cum viaţa vă aduce împreună. Despre îndragosteală mai aveam un articol aici.

     Alte relaţii nu sunt datorii karmice, ci sunt pur şi simplu oglinzile noastre. Părţile pe care nu le acceptăm şi nu vrem să le rezolvăm se întamplă să le găsim fix în partener. Astfel, dăm vina pe el pentru problemele noastre. „Esti o curvă, eşti un bou, nu eşti bun de nimic, stai toată ziua degeaba, nu ştii să faci bine curat, îţi faci bagajele şi te duci la mă-ta etc.”

     Modelul ideal creştinesc conform căruia să-ţi alegi un partener porivit şi să te duci cu el până la moarte nu se mai pupă cu vremurile din prezent. De ce? Pentru că volumul de informaţii primit este accelerat şi evoluţia noastră la fel. Am arătat asta în articolul cu Cosmologia Mayasa. Asta automat ne accelerează şi plăţile karmice. Din acest motiv suntem bubuiţi din toate părţile şi nu înţelegem ce se întâmplă. Evident, nu este necesar să treci prin toate acestea. Însă, de multi ori, nu ai încotro, mai ales dacă nu faci ceva să rezolvi aceste neînţelegeri.

     De multe ori avem şi tendinţa să ne dorim un partener aşa cum eram obişnuiţi din alte vieţi. Iar dacă nu o să-l întâlnim apare suferinţa, evident.

     Cum vedem noi situaţia ideală.

     Fiecare să-şi aleagă partenerul după vibraţia inimii. Dacă ai vibrat cu el la nivel de ADN atunci merită să-l iei, indiferent că are sau nu bani sau că are sau nu cur şi tâţe. Pe tine te interesează cel mai mult să ai pe cineva cu care să te înţelegi şi să mergeţi înainte.

     Este foarte importantă această rezonanţă. Fără ea, doar o să cazi în capcanele dualităţii despre cum crezi că trebuie să fie partenerul perfect şi să ajungi într-o mare fundătură cu tot cu el.

     Există pe plan existenţial fel şi fel de situaţii întâlnite. Unele persoane au nevoie să rămană cu un partener toată viaţa, acest partener fiind şi cel mai potrivit în relaţie, spre evoluţia amândurora. Alte persoane au nevoie să-şi asume relaţii multiple. Cum şi de ce? Există o întreagă explicaţie aici pe care nu o pot pune în scris.

     Cum ne dăm seama că partenerul este potrivit? Păi, după vibraţia inimii. Dacă rezonaţi atunci este potrivit. Bineînţeles, poate nu o să te întelegi perfect perfect cu el aşa cum sperai. Însă aceasta este şi frumuseţea. Sunteţi doi poli opuşi care se atrag. Astfel învăţaţi unul de la celalalt. Problema nu este că nu sunteţi atraşi şi nu aveţi drum înainte. Problema apare datorită încăpăţânării şi orgoliilor de a face ceva mai bun şi de a avea un curs evolutiv.

     Chiar şi dacă relaţia a durat puţin şi s-a rupt sau nu a fost conform aşteptărilor, tot este mai bine după cum vibrezi şi rezonezi cu partenerul decât după iluziile dualităţii. Unele relaţii sunt făcute să ţină doar doi ani în care apare un copil, şi gata. Asta este viaţa. Nu este motiv de reprimare a sexualităţii şi de închidere în sine. Trebuie să înţelegi că dacă există ceva pe plan karmic existenţial, acel lucru trebuie să se întâmple cumva. Maya oricum te va iluziona şi te va duce unde ai nevoie să-ţi înveţi lecţiile.

     Dacă un partener este prea puternic şi celălalt prea slab, de multe ori relaţia nu ţine. De ce? Pentru că unul oferă multă iubire şi are aşteptări să primească la fel de mult, însă celălalt nu are puterea asta. Astfel apare un mare dezechilibru. De asta am şi spus că trebuie să existe o rezonanţă corectă a inimii, nu pe standarde. Dacă nu-i faci faţă unui partener mai puternic ca tine, te va îngropa uşor. Relaţia de cuplu este o artă ce trebuie trăită. Este unică şi diferită pentru fiecare. Însă ea se rezumă tot la urmarea inimii şi a sinelui. Să existe această dorinţă din partea ambilor parteneri. Aşa cei doi şerpi se încolăcesc şi urcă în sus.

     Ideal este ca ambii parteneri să se cunoască pe ei înşişi, să-şi cunoască nivelul de evoluţie, cine sunt şi de unde vin, astfel încât să-l pot cunoaşte pe celălalt şi să formze un Duo de Evoluţie. Astfel de cazuri sunt extrem de rar întâlnite. Noi pe asta ne axăm la analiza amprentei energetice. Analiza planurilor individuale şi de relaţie în cuplu, să vedem care este motivul exact pentru care cei doi sunt împreună şi cum se pot armoniza. Aici apar şi predispoziţiile şi cel mai oportun partener şi multe alte informaţii. 

     Important este ca tu în primul rând să te cunoşti pe tine însuţi şi să vezi ce predispoziţii ai, ce partener ţi-ar fi cel mai oportun şi unde trebuie să ajungi. Pentru toate acestea noi vă stăm la dispoziţie cu analiza amprentei energetice. Informaţii aici.