Meniu Închide

Curs Astrologie Chineză

Curs Astrologie Chineza

     Mai înainte să vorbim câteva detalii despre acest curs, vreau să va spun că în viața asta nu sunt nici Specialist, nici Maestru, nici Expert și nici Novice în Astrologia Chineză. Sunt Autodidact.

    Am învățat Astrologia Chineză din diverse surse, mi-am amintit valoarea lui din alte vieți și l-am pus în practică. Astfel m-am gândit că prin Înțelepciunea mea dobândită în Astrologia Chineză să-l predau mai departe și să-i învăț pe oameni cât de ușor te poți cunoaște pe Sine prin acest sistem.

Ce putem face cu acest curs?

  • Înțelegem momentul cel mai oportun de a lua decizii.
  • Ce am moștenit de la bunici și părinți.
  • Meseria cea mai potrivită.
  • Cum putem să ne îmbunătățim relațiile.
  • Calitatea relațiilor amoroase, de familei și ce este mai benefic pentru noi să dezvoltăm în ele.
  • Predispozițiile medicale.
  • Oportunitățile ce vin din viitor.
  • Provocările în viață, perioada lor, ce caută de la noi și cum putem să le depășim.
  • Cu ce calități suntem înzestrați și cum să investim în ele.

     În cadrul acestui curs avem bine sintetizate și explicate teme precum: Originea Astrologiei Ba’Zi, Despre fiecare Zodie/Arhetip, Despre fiecare Element din cele 5 în Metafizica Chineză, Despre fiecare Coloană Ba’Zi în partea (An, Luna, Zi și Ora), Ramurile Terestre, Aspectele Constructive și Distructive dintre elemente, Stelele Auxiliare/Speciale, Cele 8 Trigrame și Stelele Zburătoare din Pătratul Lo Shu + model de analiză și interpretare.

     Toate acestea le regășiți la noi în curs și le puteți învață – reamintii (pentru cei ce au studiat Astrologia Chineză în alte vieți) simplu și ușor într-un timp accelerat și evolutiv în acord cu Sinele vostru.

Preț: 888 Lei

Formular ÎnscriereClick

*Înscrierea în Școală se face pe bază de formular sau ne puteți contacta pe Facebook în cazul celor ce și-au făcut deja analiza amprentei energetice.

Școala Iluminării Potențialului își rezervă dreptul de a-și selecta elevii. Astfel nu oricine se înscrie poate să fie și acceptat.

Toate cursurile sunt în format Online – Electronic și conțin atât suport video cât și în scris după cum am discutat și în Introducere.

Dacă ați fost acceptați în Școală veți intra în Grupul de Facebook al Școlii Iluminării Potențialului împreună cu ceilalți cursanți unde vă stăm la dispoziție cu Suport pe toată perioada Cursului și nu numai.

Contact