Meniu Închide

Hardcor în evoluție și deconectarea de uman

     V-ați prins voi că am eu ceva cu deconectarea asta de concret și de uman. Este o mare eroare și se produce din lipsa de cunoaștere, fuga de trauma și ignoranță.

     Deși poate există și un hardcore constructiv dacă e făcut cu cap și ghidarea potrivită, de cele mai multe ori vedem acest hardcore făcut prost prin:

     Idei obsesive precum deschiderea glandei pineala cu forța, trezirea Kundalini într-un mod agresiv, post negru fără sens și scop, retragerea de social și de viața umană unde nu se cere și nu e cazul, fuga față de propriile probleme și traume, în special cele întâlnite și văzute pe linia genetică, gândirea pozitivă și optimistă precum că totul este și va fi bine știind că nu este așa și ingropand gunoiul sub preș de fapt, excursiile spirituale la tot felul de cursuri și workshop-uri de dezvoltare și evoluție spirituală ce nu te reprezintă și nu fac sens cu tine, fuga de la un îndrumător la altul. STOP! Nu mai continui că nu se mai opresc.

     Oprește-te din toată agitația și fuga asta, revino în prezent și conectează-te în acum și aici cu ceea ce ești, cu toate problemele și calitățile tale indiferent cum sunt ele. Ai curajul să vezi adevărul așa cum este el, căci doar de aici poți începe cu adevărat călătoria ta spirituală.

     Vedeți, toate aceste extreme nu fac decât să ne deconecteze cu adevărat de la ce suntem noi și ce avem de împlinit ca oameni aici pe pământ. Am venit la întrupare pentru acest corp fizic, căci prin el ne dezvoltăm și evoluăm, nu fugind de el și de ceea ce ne-a oferit. Fiecare este exact acolo unde trebuie să fie și are în fața lui tot ce are nevoie ca să înțeleagă situația și să evolueze. Absolut fiecare. Nimeni nu este acolo unde nu merită să fie și nimic nu este întâmplător.

     Dați-vă voie să vedeți adevărul și realitatea concretă așa cum este ea, căci doar de aici începe cu adevărat evoluția, restul nu sunt decât niște escapisme de tine însuți. Noi suntem cei pe care-i așteptăm de atâta timp.

     Mulțumesc