Meniu Închide

Calea Corectă vs Calea Ușoară

 
    Corect
 
     
     Dar a face ceea ce este corect ce înseamnă de fapt? Fiecare are versiunea lui pentru ceea ce este corect și ce nu, după cum crede el.
 
     
     Din experiență personală ceea ce este corect până la urmă rămâne să îți urmezi Sinele. Asta este corect și ceea ce merită făcut.
 
     
     Ceea ce este corect nu înseamnă neapărat că este și ușor de făcut. Astfel trebuie făcută diferența între ceea ce este corect și ceea ce este ușor.
 
     
     Ceea ce este ușor este calea coruptă. Iar ceea ce este corect este calea ce ne duce pe noi să ne învățăm lecțiile, să ne ducem crucea până la capăt și să ne eliberăm.
 
     
     Spre exemplu: Sunt cu cineva la masă într-o discuție. Brusc apare momentul când trebuie să fiu mai direct și să spun ceea ce simt, dar în interior îmi zic “Hmm nu trebui să reacționez așa poate îl supăr” (evident este doar un exemplu poate pentru unii calea corectă este să asculte mai mult de ceilalți și să nu-i supere așa mult… calea corectă sau ușoară este unică pentru fiecare conform lecțiilor lui de viață), iar aici apar două variante: Ori îmi urmez vocea Sinelui și fac ceea ce este corect adică sunt mai direct și tranșant, ori îmi urmez tendința ușoară și coruptă de a nu reacționa că nu-l supăr pe om. Mai departe ce se întâmplă. Nu ai reacționat corect, ai ales calea ușoară și rămâi în același ciclu repetitiv fără lecția învățată.
 
     
     Calea ușoară este și o zona de confort pentru fiecare (este diferită în funcție de evoluția și lecțiile fiecăruia). Calea ușoară promite câștiguri mari pe termen scurt și pierderi pe termen lung de cele mai multe ori. Iar calea corectă pierderi și sacrificii pe termen scurt dar câștiguri pe termen lung. Vezi și articolul cu Du-ți crucea până la capăt!
 
     
     La cupa cea mare ajung doar oamenii drepți. Calea coruptă te menține în ciclul samsaric/karmic. De multe ori calea cea ușoară este cea cu care suntem obișnuiți din alte vieit iar calea cea corectă și poate puțin mai grea este cea care ne împinge pe noi pe linia de destin, pe calea de mijloc și să ne învățăm lecțiile pentru a ne elibera.
 
     
     Trebuie să vă obișnuiți să va urmați sinele și să va întrebați ce este cu adevărat corect pentru Sinele vostru de făcut.
 
     
     Noi asta promovăm prin analiza amprentei energetice. Calea de mijloc, calea cea corectă pentru spiritul fiecăruia pentru a-și duce misiunea până la capăt. Vă aștept la analiză!