Meniu Închide

Drepturile Divine

.    Ce sunt aceste drepturi divine, cum le câștigăm și cum le pierdem.

     Poate că sună puțin cam ciudat ideea de drept divin, ca și cum divinitatea te recompensează sau îți taie din drepturi.

     Noi singuri ne dechidem și ne închidem drepturile. Nu este cineva din exterior neapărat care o face. Noi suntem cei suportăm consecințele propriilor alegeri. Și în baza asta avem mai mult sau mai puține drepturi. Ca de exemplu, dacă ai făcut mult rău femeilor vieți la rândul acuma te poți regăsii într-o situație dificilă pe relația cu femeile. De ce? Pentru că așa s-a format caracterul tău și asta emiți în univers, firesc să nu atragi altceva. Sau dacă ai greșit legat de modul în care ai gestionat banii și resursele acuma te trezeșți cu probleme mari financiare. Totul depinde de noi și de ceea ce am materializat. Suntem rezultatul propriilor alegeri de vieți la rândul. 

     Aceste drepturi cum li se zice se trag din alte vieți sau de pe neam. Purtăm în memoria noastră tot trecutul nostru și suntem compuși din el iar viitorul din prezentul ce este format din trecutul nostru.

Cum deblocăm drepturile? Prin lecții înțelese. Dacă ai înțeles cum să gestionezi banul și cum să-l respecți automat vei avea drepturi mai deschise în raport cu banii. Dacă ai învățat cum să te comporți în relații și cum să-ți respecți partenerul firesc că vei avea și relații sănătoase.

Repet, totul ține de noi și de ceea ce materializăm în viață. În baza asta avem anumite drepturi și uși deschise sau închise.

Full pe YouTube.