Meniu Închide

Curs Calendarul Tzolk’in

Curs Calendarul Tzolk'in

     Ei bine Calendarul Tzolk’in este mai mult un Mister la noi în țară. În limba Română există foarte puține informații despre el chiar deloc iar la noi nu știu dacă există maxim 100 de persoane inițiate în așa ceva.

     Prin studiile și experiența asupra Calendarului Tzolk’in împreună cu îndrumarea Ghizilor mei spirituali, am sintetizat un Curs bine pus la punct și explicit care să vă învețe ceva mai original știut de foarte puțini.

     În Realitate Tzolk’in nu este chiar un Calendar precât este o Matrice de manifestare a demensiunilor superioare.

     Frumusețea Calendarului Tzolk’in este modul lui atât de simplu și concret de a te Sincroniza cu dimensiunile cele mai înalte ale existenței și de a trăi în sincronicitate cu viața. Prin această învățătură antică venită din Inima Mayașilor veți învăța să descifrați viața conectați cu influența dimensiunilor înalte.

     Învățați să va puneți în armonie mai ușor cu Sinele vostru, să-i înțelegeți mesajele și de ce vi le oferă, să transcedeti problemele pe care vi le scoate la suprafață și să onorați viața așa cum este ea simplă și perfectă.

     Mai mult Calendarul Tzolk’in are și partea ei de divinație și Cosmograma prin care puteți afla informații în funcție de data voastră de naștere precum: cu ce încărcătură karmică am venit din trecut, ce calități, talente, defecte am moștenit în prezent, unde mi-am ales să mă îndrept și ce suport am din partea universului să ajung unde mi-am propus.

     Desigur aceste informații sunt superficiale în comparație cu ce poate să facă acest Calendar în Viața noastră, așa că nu vreau să mă credeți pe cuvânt ci vreau să-l aprofundați în acest curs și să-mi dați dreptate după aceea.

Preț: 888 Lei

Formular de Înscriere: Click

*Înscrierea în Școală se face pe bază de formular sau ne puteți contacta pe Facebook în cazul celor ce și-au făcut deja analiza amprentei energetice.

Școala Iluminării Potențialului își rezervă dreptul de a-și selecta elevii. 

Toate cursurile sunt în format Online – Electronic și conțin atât suport video cât și în scris după cum am discutat și în Introducere.

Dacă ați fost acceptați în Școală veți intra în Grupul de Facebook al Școlii Iluminării Potențialului împreună cu ceilalți cursanți unde vă stăm la dispoziție cu Suport pe toată perioada Cursului și nu numai.

Contact