Meniu Închide

Lumină – Întuneric și Corupție

   lumina si intuneric

     Să le dăm o definiție temporară pentru acest articol ca să ne fie mai ușor de înțeles mesajul.

Lumina – când stăm mielușei în vibrații mai superioare și în zona de confort pe care o acceptăm, partea noastră Conștientă față de ceea ce știm.

Întunericul – când coboram în adâncul subconstienului să ne cunoaștem pe noi înșine, locul unde se află demonii noștri interiori, traumele și trecutul karmic cu problemele lui.

     Intențiile noastre reale vin din străfundul subconștientului, intenții pe care nici nu le conștientizăm. Noi ne vedem astfel față de cum suntem noi în adâncul subconștientului. Din acest motiv un bun Astrolog – Terapeut – Guru trebuie să vadă adânc în subconștientul tău, să-ți vadă umbrele și demonii pentru a-ți arată de fapt cine eșți față de ceea ce crezi că eșți și ce ai de făcut. Dacă vede doar ceea ce arăți la suprafața luminată te va iluziona la fel cum se iluzioneaza și el.

     Ceea ce crezi tu că eșți, este la nivelul de Lumina/Conștient. Când ai ajuns la un ideal și ai credința că eșți acel ceva. Acel ceva se poate pupa sau nu cu realitatea din subconștientul tău. Dacă nu se pupă înseamnă că eșți iluzionat iar viața ta nu este precum în cer așa și pe pământ. Ideal este ca Lumina Conștientă să coboare în adâncul întunericului Subconstient pentru a-l lumina și a spune “Eu cu Tatăl una suntem”.

     Dacă se pupă atunci eșți bine echilibrat, te cunoșți pe ține însuți și șți ce ai de făcut și unde să te îndrepți.

     O să vedeți că multe acțiuni vin din adâncul subconstienul unde se găsesc fie traume, sau karme reziduale din alte vieți, sau o karma de neam de plătit sau alte aspecte spirituale de care nu suntem conștienți până să le studiem – trăim – experimentăm. Conștientul (Lumina) este mai mult sau mai puțin evoluat în funcție de cât de adânc poate să vadă situația și cât de pregătit este să vadă adevărul așa cum este el nu așa cum crede el. – În articolul precedent cu Creația din Creier vs Creația din Inimă am spus diferența între a cobora adânc în inima sau a rămâne în creier.

     Mulți preferă să stea mieluisei spirituali în lumina tocmai de frica întunericului și defapt de frica propriei creații din subconștient unde se află karma de neam, traumele, karma din alte vieți și mulți alți demoni ce trebuiesc biruiti. Nu există biruitor mai mare față de acela care s-a biruit pe sine.

“Fiți Înțelepții ca șerpii și blanzi că porumbeii” (șțiți vorba?) doar că cei care trăiesc doar în lumina sunt doar porumbei iar cei care trăiesc doar în întuneric sunt doar șerpi.

     Ceea ce se află în adâncul subconștientului ne va coordona viața până suntem pregățiți să conștientizăm ce se află acolo. Nu oricine este pregătit să coboare în adânc. După cum spuneam Adevărul costă scump și cere sacrificii.

     Demonul cel mare care trebuie biruit în întuneric eșți chiar tu însuți, demon ce se bate într-un final prin acceptarea de sine. Recomand filmul „Aquaman”.

     În lumină (Conștient) nu mai vezi lucrurile așa cum sunt dacă nu este una și același cu întunericul (Subconștientul), ci vezi doar cum crezi tu că sunt ele din perspectiva personalității tale și a credințelor formate. Credințe de obicei moștenite pe karma de neam ca să te ajute să-ți vindeci trecutul din interior. De multe ori avem nevoie să ne vedem altcineva decât ceea ce suntem pentru a putea să ne acceptăm defapt așa cum suntem.

     Rămâi sub programul subconstientului (care este de fapt matricea Mamei Pamant) până îți poți bate demonul – ispita. Este bine de multe ori să rămâi corupt ca să înțelegi niște aspecte ale acelui nivel si mai apoi să poți urca mai sus spiritual.

     Să definim Corupția Spirituală scurt și la obiect: Atunci când alegi să nu-ti urmezi Sinele.

     Pentru fiecare este diferită. Unii se pot corupe să facă ce erau obsnuiti în alte vieți și să nu urmeze planul lor evolutiv. Alții se corup să zică “eh lasă că merge și așa”.

  • Corupția – de obicei când căutăm calea ușoară cu care suntem deja obișnuiți.
  • Corupția – când alegi să nu-ți birui demonii interiori ci să trăieșți după cum dictează ei.
  • Corupția – când alegi să trăieșți doar la nivel de plăceri fără corectitudine.
  • Corupția – te impamanteaza să trăieșți bine la nivelul la care eșți și să nu-ți asumi crucea-karma până la capăt.

Trăind la nivel de corupție nu ai ispita pentru că nu te zbați să urci mai sus.

     Trebuie să vă dați voie să trăiți la nivel de Sine și să va acceptați așa cum sunteți în realitate. Pentru asta este nevoie să coborați în adâncul subconștientului și să aduceți subconștientul în conștient.

     Asta facem prin analiza amprentei energetice. Aducem din Subconștientul omului în Conștient și îl facem să-și conștientizeze din traume, din karma, din probleme astfel încât să-i fie mai ușor să se cunoască pe Sine și să aibă o evoluție spirituală mai accelerată și conștientă. Vă invit!  👍