Meniu Închide

Relațiile și legatura lor cu neamul

     Hai să atingem un subiect mai sensibil și anume relațiile intime și de ce ne îndrăgostim. 

     Ei bine noi purtăm în structurile noastre diferite personaje atât din neamul nostru cât și din trecutul reîncarnărilor noastre. Nu sunt bipolari. Ci avem multiple personalități ce încă nu și-au încheiat socotelile.

     Haideți să luăm un exemplu: Bunica a suferit de pe urma relațiilor amoroase ce le-a avut. Ei i s-a format o percepție eronată despre relații și bărbați datorită experiențelor ce le-a avut. În acest timp are și o furie neexprimata ce o menține în structurile ei. Ghici ce. Cineva trebuie să elibereze această energie cumva. Și dacă acel cineva nu este conștient de ele, trezit, și nu practică din timp anumite tehnici de eliberare, în ce situație credeți că va fi pusă persoană respectivă? În exact aceeași situație cu a bunicii. Se va indragostii de același tipar de bărbați pe care bunica l-a avut și va avea parte de același tratament. De ce? Păi ca să vindece arborele într-un final.

     Așadar cum să ai relații sănătoase când încă în structurile noastre sunt traume din arbore ce ne aruncă în situații de genul. Nu ți-ai pus întrebarea de ce din 3 miliarde de bărbați te-ai îndrăgostit fix de ăla? Cu siguranță nu degeaba, și nu, nu este sufletul pereche. Este o relație karmică(adică cu lecție și energie de eliberat) în toată splendoarea ei.

     Cred că v-ați prins care este mecanismul. Atâta timp cât purtăm în subconștientul nostru energii neeliberate de pe neam la capitolul relații în mod special, o să atragem și ne vom îndrăgosti fix de acel patern. Subconștientul ne conduce viața până când îl luminăm și preluăm controlul asupra vieții noastre. Aici am punctat doar relațiile din neam, sigur că mai sunt și cele din alte vieți ce la fel pot fi karmice cu tensiuni neeliberate sau frumoase și armoniose.

     Se întâmplă des să nu poți sta într-o relație armonioasă și frumoasă pentru că ai de rezolvat niște probleme. Așa că până nu rezolvi probleme degeaba vine partenerul potrivit, tu nu o să-l vezi, nu te poți îndrăgosti de el, nu te poți atașa de el. Sufletul tău trage spre vindecarea karmei apoi îți vei vedea și partenerul potrivit ție sau sufletul pereche să-i spunem.

Sau se mai întâmplă alt scenariu. Ești deja căsătorit/ă cu cineva cu care ai ceva de împărțit karmic. Să zicem de pe neam este o lecție pe relație și o tensiune neeliberată. Ei uite că apare și amantul/amanta. Acea persoane ce te face să simți cu adevărat că ești liber/liberă, iubit/iubită și că trăiești. Ce faci? Mai departe vă dați singuri seama, sunt sigur că ați trecut prin asta.

Bineînțeles ne întoarcem iar la lecțiile noastre. Nu degeaba suntem unde suntem. Fiecare om își merită soarta. Dacă vă dați seama ce se întâmplă de ce sunteți acolo și ce este de făcut în continuare puteți să ieșiți foarte ușor cu puțin curaj în sufletul vostru.

Ne oprim aici la capitiolul relații legate de transgenerațional. O să discutăm în alt articol mai multe și in detaliu despre de ce ne îndrăgostim și avem relațiile ce le avem.