Meniu Închide

Moștenirea Familială și Acceptarea de Sine

mostenirile familiale

     Tare fain o să fie articolul asta deoarece ne lovim toți de aceste situații în viață noastră și sigur o să ne regăsim în el.

Mai întâi să ne întrebăm de ce vine un anumit spirit la întrupare fix în acea familie?

     Majoritatea mai ales cei ce și-au ales conștient întruparea caută să evolueze într-o anumită direcție. Să experimenteze ceva și să integreze anumite calități-virtuți. Așa spiritul alege un neam unde găsește acele potențiale pe care el caută să le înțeleagă.

     Ei da și aici începe show-ul când spiritul este în dualitate la întrupare și în uitare a ceea ce este (uitare necesare tocmai că el să învețe ce caută).

Când ne aflăm aici jos începem să judecăm fix de la părintele unde ne-am luat acel potențial că nu ne convine la el acel lucru. Acel ceva ce se regăsește și în noi.

     Haideți să mă dau exemplu personal:

     Am venit într-o karma de neam moștenită de pe linia genetică a tatălui meu unde căutăm să înțeleg ce înseamnă să ai un caracter mai dominator, mai perfecționist, mai transformator și cu un potențial sexual ridicat (de aici vine puterea militară și puterea de a-i transformă pe cei din jurul tău împreună cu tine).

     Bineînțeles eu ca și încărcătură de vieți la rândul eram mai mai liniștit, mai delăsător și mai “cum o vrea dumnezeu”. Și aici a început judecata mea față de taicamiu precum “este curvar”, “este agresiv”, “este impunător”, “prea perfecționist” etc. (aceste fiind doar câteva calități enumerate în articol pentru a ne face o idee, în realitate este mult mai complexă situația).

     V-ați prins. Am început să judec fix lucrurile pe care nu le acceptăm în această karma și nu puteam să le integrez (aspecte pe care căutăm să le înțeleg vieți la rândul de la Atlantidă încoace). Ulterior când am început să mă Cunosc pe Sine să-mi analizez Astrograma, să cobor în adâncurile iadului meu, să înțeleg cine sunt și ce am moștenit de la familie ca și potențial și cum pot să-l folosesc Cosmoetic…au dispărut și aceste judecați cu neacceptarile ei de Sine.

     Ei uite cât de simplu a fost. Greu? Nu. Este vorba doar de a înțelege potențialul moștenit de la familei și de a-l folosi la un standard mai ridicat.

     Până la urmă aveți drepate când va judecați familia pentru ceva. Ei chiar sunt bețivi, neînțelegători, agresivi, ignoranți s.a.m.d Tot ce trebuie voi să faceți este să înțelegeți potențialul acela din voi și cum puteți să-l folosiți la un standard superior. Să înțelegeți că empatia dusă la extrem moștenită de la mama se poate transforma într-o calitate perfectă de terapeut dacă este șlefuită. Sau potențialul de bețiv de la taicatu poate să te facă o fire mai credincioasă decât inflexibilă și cu un pragmatism tranșant.

Ulterior dispare și judecata iar ceilalți (chiar familia) se vor inspira de la voi.

     De multe ori căutăm să ne elevăm spiritual dar uităm fix ceea ce este esențial. Legăturile cu strămoșii și moștenirile lor. Mulți am văzut cum caută să între într-o lumina superioară respingând anumite părți din interiorul lor ce nu le conveneau. Părți sigur moștenite chiar de la neam. Uitând că fix prin ele se poate ilumina-mântui.

     Ceea ce am moștenit de la familie este pefect și necesar pentru noi că să urcăm trepte. Dacă fugim de aceste calități nu facem decât să batem pasul pe loc cu ceea ce știam noi din alte vieți că e bine de făcut.

De aici vine și neacceptarea de Sine. Pentru că respingem acele părți. Căutăm să zicem “Eu Sunt una cu Sinele”, “Sinele sunt eu”, “Eu sunt Brahman”, “Totul este iubire” dar în timp ce spunem asta simțim cum respingem acele părți din adâncul nostru pe care nu vrem să le înțelegem-integrăm. Păi acele potențiale sunt și ele tot Conștiința. Ele caută să le iluminezi că să te iluminezi. Ca să le ducem într-o lumină superioară trebuie să le înțelegem valoarea lor și unde vor să ne ducă. Înțelegând asta putem spune după aceea că există o singură conștiința, fără a mai exista Judecata “Eu sunt Sinele iar voi Ignoranți”.

     Dacă rezonați cu acest articol și simțiți în interior o dorința mai profundă de recunoaștere a valorile moștenite pe karma de neam vă invit să analizăm împreună harta natală astrologică și să le înțelegem-acceptă-integra. Click Aici.