Meniu Închide

Intruziunile Astrale

Ce sunt aceste intruziuni astrale?

     Sunt acele entități din astralul inferior ce vin și se agață de aura noastră. Dar întâi, să facem o scurtă recapitulare. Sufletele din astralul inferior sunt suflete ce au fost întrupate aici pe pământ și au rămas blocate într-o zonă de vibrație joasă conform nivelului lor de evoluție. Unii îi mai spun iad. Alții le mai spun acestor suflete fantome sau stafii :)) Eu le zic pur și simplu suflete adormite în astralul inferior.

     Foarte mulți dintre ei nu-și dau seama că sunt morți. De asta și rămân blocați acolo. Șțiți atunci când visați diverse lucruri, dar nu șțiți că, de fapt, visați? Exact așa sunt și ei, într-o continuă visare fără să-și dea seama unde sunt și ce se întâmplă cu ei. Păi dacă tu nu-ți dai seama aici pe pământ că eșți viu, cum îți vei da seama atunci că eșți mort?

     De ce se agață aceste suflete de noi? Majoritatea vin pe rezonanță. De exemplu, dacă cuiva i-a plăcut să fumeze, se poate agăța ușor de cineva care fumează. Se lipește de aura sa și de tigară, iar sentimentul pe care i-o dă acea țigară nu rămâne doar la acea persoană, ci hrănește și acea entitate. La fel poate să fie și alcoolul. Cârciumile sunt pline de astfel de entități. Sau orice altceva. Chiar și simplă pasiune de a te da cu mașină pe circuit poate să-ți atragă în aură suflete care este posibil să fi murit în accidente de mașină și cu care împarți aceleași pasiuni. De ce? Pentru că ele încă sunt prinse de pământ și se hrănesc prin energia ce și tu o emani.

Ce putem face cu ele? Cel mai sănătos nu este să fugim sau să ne ferim de ele, ci să le oferim lumină și trezire. În clipul de pe YouTube explic mai în detaliu asta.

     Alte lăcășuri unde sunt blocate multe entități de genul acesta sunt caselele vechi sau diferitele monumente la fel de vechi despre care am discutat în articolele anterioare.

Vă invit să urmăriți clipul de pe YouTube pentru mai multe detalii.