Meniu Închide

Despre Dualitate şi experimentul cu Lucifer

Este necesar să depăşim dualitatea şi să o înţelegem fiecare prin lecţiile lui de viaţă pentru a pătrunde în unitate şi a trăi viaţa din Inimă.

arhanghel

     Secretul este să vedem toate lucrurile ca fiind din planul cosmic cum Universul este un tot unic şi perfect. Noi suntem picătura din ocean, noi suntem oceanul, oceanul este în noi.

     Să vorbim despre experimentul lui Lucifer, experiment în care suntem implicaţi toţi cei aflaţi în dualitate. Acest experiment a mai avut loc de câteva ori înainte, dar nu la această intensitate. Noi suntem unici.

     Dumnezeu (oceanul) când l-a creat pe Lucifer a ştiut ce urma acesta să facă. Planul a fost de experimentarea liberului arbitru. Până atunci nu exista această noţiune atât de dezvoltată, ci doar la nivel de potenţial. Prin implicaţiile lui Lucifer s-a câştigat liberul arbitru de care omul a dispus în acest plan dens 3D din dualitate. Pentru noi oamenii, conceptul de liber arbitru înseamnă ceva măreţ, şi nu doar pentru noi, ci şi pentru multe rase extraterestre care ne urmăresc din dimensiunile superioare.

     Lucifer era numit de către Dumnezeu şi “Purtătorul de Lumină” sau “Cel care aduce Lumina”. Astfel, Dumnezeu (vorbim de ocean care de fapt suntem tot noi pentru că toţi suntem una) ştia pentru ce l-a zămislit şi ce urma să se întâmple. Astfel, l-a numit “Cel care aduce Lumina” pe bună dreptate. Deoarece fără el noi nu am fi ştiut ce este răul, ce este binele, nu am fi avut liber arbitru şi nu am fi ajuns Dumnezei Co-Creatori în acest mod.

     Şi cum Lucifer era cel mai măreţ dintre toţi la vremea respectivă, acesta şi-a dorit să-şi depaşească eroul. Singurul sau erou mai sus fiind însuşi Dumnezeu (înţelegeţi, noi avem un limbaj mai dualist, dar trebuie să vezi lucrurile ca toţi fiind de fapt picătura din Ocean, iar acest experiment ca o înţelegere mai uşoară a dualităţii şi a situaţiei în care ne aflăm).

     Pentru a fi mai bun decât Dumnezeu, a decis să-şi rupă legăturile cu acesta. A decis să se separe de tot ceea ce înseamna iubire şi să rămână doar inteligenţa din el. Aici el nu a putut să fie mai sus ca Dumnezeu, dar a putut să-l imite şi să fie ca Dumnezeu. Să-l imite, în mod extern.

     Atât Lucifer cât şi o treime din Îngerii de atunci au decis să participe la acest experiment. Din acest experiment au făcut parte şi multe rase ET precum Siriusienii, Nefilimii, Cenusii, Marţienii etc. Experiment în care ne aflăm cu toţii, nu uitaţi. Fie că ne place sau nu, suntem în dualitate şi ne-am tăiat din legăturile cu Dumnezeu-Sursa-Iubirea. Dar acum a venit timpul să ne întoarcem la Dumnezeu şi să vedem lucrurile din a treia perspectivă. Aceea de Co-Creatori cu Liber Arbitru.

     Ei bine, astfel la acest experiment am ales cu toţii să participăm. Suntem în centrul showlui în Univers şi la finele acestui experiment. Avem nevoie să ne depăşim dualitatea şi să intrăm în Unitate cu Liber Arbitru. Dacă înainte nu a existat liber arbitru, ci doar iubire, după aceea s-a făcut liber arbitru fără iubire, acum trebuie să le aducem împreună şi să avem Liber Arbitru împreună cu Iubirea care este de fapt Dumnezeu.

     Dar de ce nu putem să intrăm pur şi simplu în unitate? Pentru că avem aspecte în viaţă pe care nu le înţelegem din dualitate. Şi suntem fortaţi ăa ne reîncarnăm iar şi iar până le înţelegem. Din acest motiv, noi am dat naştere analizei amprentei energetice pe care v-o punem la dispoziţie pentru a vă cunoaşte mai bine lecţiile de viaţă, să vă cunoaşteţi sinele şi să transcedeţi mai uşor dualitatea.

Vă Mulţumim şi Vă Iubim 😀❤️