Meniu Închide

Conștiința Hristică

     Citim peste tot despre conștiința hristică și despre faptul că trebuie să ajungem acolo sau că este ceva mai divin. În primul rând să vedem ce este și ce nu este ea. 

Majoritatea oamenilor când aud de Hristic se gândesc automat la Iisus. Dar nu are legătură doar cu el însă are legătură și cu el. Conștiința Hristică este un nivel de Conștientă la care aspirăm. Deci este un nivel de la care începem să vedem viață. Este next step pentru noi în prezent. Nu este finalul, să spunem că este abia începutul vieți.

     Această denumire Hristică provine din Egypt. Practic Iisus Hristos îl reprezenta să zicem așa pe el că și prenume Iisus iar Hristos era nivelul de Conștiență la care se afla. Nicidecum numele de familie cum mai cred unii habotnici.

     Aici este nivelul maeștrilor înălțați. Acestă idee de Conștiință Hristică se regăsește desigur și în Orient dar sub altă denumire. În subconștientul colectiv s-a instalat denumirea de Conștiință Hristică pentru next level și pe asta o să-l folosim.

     De la acest nivel de conștiență suntem în unitate. Am integrat întunericul și lumina ca fiind una. Suntem co-creatori conștienți. Înțelegem bine multe legi divine și ce presupune toată această evoluție. Acest nivel de conștiență se regăsește din dimensiunile 5-6.

     La acest nivel se ajunge întelegând în ce karma și lecții ne tot învârtim aici pe pământ în primul rând. Și prin mersul natural al lucrurilor și maturitatea noastră atingem și acest nivel. Curge natural de la sine. La fel cum un copil se transformă în adolescent așa este și cu acest prag.

     Mai multe sunt sigur că mai știți și voi printre rânduri despre această conștiență. Vă invit să studitati și Floarea Vieții vol 1 și vol 2 de Drunvalo Melchizedek.