Meniu Închide

Erori în “portaluri”

     Haideți să vă zic ce se se mai întâmplă în portalurile astea magnifice precum 8.8, 12.12, 21.12 s.a.m.d. 

     În primul rând trebuie să știm că aceste numite portaluri sunt doar niște simple date în calendarul gregorian. Calendarul gregorian este un calendar masculin-rațional fără să fie conectat neapărat cu sursa vieții sau cu un anumit ritm astral.

     Așadar ideea de 8.8 este un portal doar pentru că noi am stabilit asta. Ni se pare interesant numerologic 8.8 și sigur că trebuie să sărbătorim această dată :)) Acuma 2000 de ani exista portalul leului de 8.8 sau alt portal? Desigur că nu, au fost inventate recent.

     Dar nu asta e problema, dacă noi ne-am pus de acord ca și conștiință colectivă aici pe pământ să sărbătorim un anume portal în acea dată atunci foarte bine. Chiar dacă el nu există cu adevărat în astral bazat pe un eveniment pe bune gen(Marte intră în Gemeni sau Saturn Retrogradează mereu pe 8.8), noi totuși am creat acest portal prin intenția, rugăciunea și meditația noastră din acea zi.

     Problema vă spuneam nu este că sărbătorim un anume portal din care oricum majoritatea habar n-au ce se întâmplă sau de ce se sărbătorește dar e frumos când vezi pe toată lumea pe net cum fac tot felul de meditații și ritualuri de acest portal, așa că… de ce nu?

     Păi va zic eu de ce nu, pentru că se deschid multe uși la reptile de asta. E plin în perioada aceea de atacuri în astral, de posesiuni, de câmpuri mentale sparte ale multor amatori de spiritualitate trasă la tigaie.

     Dacă v-ați fi conectat pe bune cu Conștiința Maeștrilor Înălțați(Dimensiunile 5-6) ale acestui pământ, ați fi văzut cum săracii sunt în misiune de recuperare a spiritelor ce se joacă cu portalurile și în eliminarea tuturor gușterilor cu solzi ce au intrat în câmpul pământului.

     Și uite așa intră un gușter de genu în structurile omului, I sparge câmpul mental în prima fază ca să-și piardă rațiunea și conștiința de sine, iar de acolo prostie cât cuprinde de la a spune că pământul e plat până la cine știe ce altă imbecilitate inventată cu scopul de a-l deconecta de sufletul lui si mintea divină.

     Deci aveți grijă cu astfel de portaluri și tot felu de meditații care mai de care de pe net, dacă chiar vă doriți să faceți niște meditații și să vă conectați pe bune cu aceste frecvențe înalte ce vin pe pământ vă recomand un bun îndrumător care știe de capu lui și ce presupune aceste meditații.