Meniu Închide

Totul este Iubire?

     Cât de des auziți asta? Sunt convins că foarte des. Este un concept new age intrat în subconștientul colectiv și întâlnit fix în primele faze ale trezirii spirituale.

     De unde vine ideea că totul este iubire și ce vrea ea să însemne mai exact? 

     Păi cum ziceam vine din New Age, în trecut Marii Inițiati, Iluminați și Maeștrii nu o spuneau în felul asta ci sub alte exprimări.

     Ideea că totul este iubire este legată de faptul că Dumnezeu a făcut creația perfectă așa cum este ea. Că totul în Univers se află într-o perfectă simfonie și mișcare cu viața chiar dacă deseori noi nu vedem asta și judecăm anumite aspecte ale creației ca fiind mai puțin divine decât altele.

     Dar cum să fie totul iubire când există atâtea abuzuri, criminali și care mai de care? Păi asta este ideea, ne aflăm în Dualitate să învățăm legea iubirii și vedem în exterior ce se află în afară legii iubirii.

     Deci rămâne la nivel de adevăr că totul este iubire din perspectiva lui Dumnezeu ca fiind perfectă și armonioasă întreagă creație. Dar ce se întâmplă concret pe pământ și chiar și în anumite părți ale universului nu are treaba cu iubirea neapărat ci cu lecția iubirii mai degrabă.

     Să vedem și realitatea concretă dincolo de filosofie. Mai multe în clipul de pe YouTube.