Meniu Închide

Meditaţie Spaţiul Sacru al Inimii

spatiul sacru al inimii

     Meditaţia este aparent simplă. Este posibil ca deja să te afli în Spaţiul Sacru al Inimii după Meditaţia Unirii Cerului cu Pământul şi să nu-ţi dai seama.

Ce este Important

  • Respectaţi paşii urmaţi în Meditaţia Unirii Cerului cu Pământul.

  • Meditaţia aceasta se face doar după ce aţi parcurs corect meditaţia de mai sus cu Cerul şi Pământul.

  • Limba se află mereu în cerul gurii aşa cum am discutat în meditaţia anterioară.

  • Pe fundal, puteţi utiliza, la fel, tonuri pentru echilibrarea emisferelor şi o intrare mai uşoară în alpha-theta.

     După ce aţi parcurs toţi paşii de mai sus şi aţi făcut conexiuena Cerului şi a Pământului în Chakra inimii voastre, respiraţi conştient în continuare pe Tubul Pranic.

  • Imaginaţi-vă şi simţiţi în inima voastră un Nas care respiră. Cu fiecare inspiraţie pe care o faceţi, acest Nas din inimă inspiră şi el iar cu fiecare expiraţie pe care o faceţi, Nasul expiră şi el. Faceţi asta timp de 2-3 minute.

  • După ce aţi respirat suficient vreau să vă duceţi conştiinţa în spatele inimii. Acolo, în spatele inimii, o să vedeţi un vortex de energie. Acel vortex este uşa de intrare în Spaţiul Sacru al Inimii. Doar lăsaţi să apară acest vortex şi lăsaţi-vă traşi în el.

  • Intraţi în acest vortex din spatele inimii.

  • În acest moment aţi intrat în Spaţiul Sacru al Inimii. Acum trebuie să cereţi conştient să se facă lumină.

  • Nu uitaţi limba se află în continuare în cerul gurii.

  • În momentul în care aţi cerut să se facă lumină, peisajul poate să difere pentru fiecare. Sau poate nu există un peisaj, poate sunt doar culori sau doar forme sau orice altceva. Experienţa este unică pentru fiecare în parte.

     Din acest Spaţiu al Inimii puteţi scoate informaţii despre tot ceea ce vă doriţi să ştiţi împreună cu Glanda Pineală activată. În Spaţiul Sacru al Inimii cereţi Glandeti Pineale  să se deschidă (să se întoarcă cu 90 de grade spre frunte; adormită stă şi se uită în sus, dar trebuie întoarsă cu intenţie. Să cereţi să se întoarcă cu 90 de grade spre frunte iar voi ochii fizici să-i încrucişati spre frunte, în sus şi să priviţi prin glanda pineală). În mod normal, Glanda Pineală trebuie să se deschidă imediat dacă sunteţi pregătiţi şi sinele superior vă permite.

     Prin intrarea în Spaţiul Sacru al Inimii şi deschiderea Glandei Pineale, orice fel de informaţie despre trecut, prezent sau viitor se poate arăta. Tot aici este şi locul unde puteţi călători în reîncarnări sau puteţi face vindecări sau orice altceva. Aici toţi suntem interconectaţi.

     Noi am dat doar o tehnică simplă de intrare în Spaţiul Sacru al Inimii. Fiecare om este unic şi poate să îşi găsească propria cale de intrare în Spaţiul Sacru al Inimii lui.

    De obicei, oamenii nu reuşesc să rămână în Spaţiul Sacru al Inimii şi să activeze Glanda Pineală din cauza lecţiilor de viaţă neînvăţate şi a traumelor care s-au pus pe Inimă. Aici noi am creat Analiza Amprentei Energetice pentru a vedea ce plan de existenţă aveţi şi unde aaveţi traumele cele mai profunde care trebuiesc vindecate.

     Pe lângă Spaţiul Sacru al Inimii mai există şi un alt Spaţiu numit Micul Spaţiu Sacru al Inimii şi alte taine pe care nu le putem nota în scris aici.

     Noi vă recomandăm celor care vreţi să aprofundaţi această Taină WorkShop-ul Trezirea Inimii Iluminate iniţiat de Drunvalo Melchizedek prin profesorii săi acreditaţi şi cartea Sa, Spaţiul Sacru al Inimii.

Vă mulţumim şi Vă Iubim!