Meniu Închide

Aripi Infloritoare

Aripi InfloritoareAripi Infloritoare

     Un program special de 21 zile din care ne vom recâștiga aripile. Ne vom identifica cu Sinele și vom strălucii la adevărata noastră frumusețe interioară.

     În acest program lucrăm conștient asupra unor teme ce ne țin în lanțuri de multe multe vieți. Lanțuri cărora le-a venit sfârșitul și din care Sufletul nostru vrea să se elibereze.

     Lucrăm asupra Rușinii (ce este ea, programele din copilărie, blocajele sexuale și lecția de viață ce o aduce), vinovăției des întâlnită (eliberăm greșeala și regretul, victimizarea și neiertarea de Sine) iar la final pe Abundență (înflorim aripile aici după ce ne-am eliberat de Rușine și Vinovăție, înțelegem ce este de fapt Abundența, ce înseamnă să ai credință ca să atragi prosperitate, un feng shui potrivit și o atitudine mai bună față de bani.)

     Toate acestea într-un program de 21 de zile susținut în grupe formate pe WhatsApp cu teme speciale pentru fiecare zi, meditații și întâlniri săptămânale pe Zoom.

     Costul Programului este de 480 Lei unde veți primi și un Roll On personalizat cadou de la mine să vă susțină pe toată perioada acestui program.

     Pentru mai multe detalii Contactați-mă pe Facebook (Morosanu Adrian Mihai sau pe Gmail: iluminareapotentialului@gmail.com)