Meniu Închide

Controlul Energiei Sexuale prin Ankh

     Venim cu o tehnică îndrăzneaţă şi diferită de control al energiei sexuale. O tehnică extrasă din cărţile lui Drunvalo Melchizedek.

     Tehnica provine din vechiul Egipt şi este o modalitate prin care ne putem controla energia sexuală şi accentua orgasmul fără să pierdem din vitalitate, ba din contra, să ne menţinem vitali şi nemuritori.

     Prin această tehnică energia sexuală nu se pierde nici pe sus dar nici pe jos şi nici nu destabilizează câmpurile prin orgasmul necontrolat.

     Prin controlul corect al orgasmului dobândim o sursă de energie continua prin crucea Ankh.

     Prin această “meditaţie”, deşi nu este chiar o meditaţie, ci mai mult o tehnică de control a energiei sexuale, facem ca energia sexuală să circule urmând forma crucii egiptene. Astfel, ea continuă să vibreze în tot corpul, să ne vitalizeze organismul şi să mărească intensitatea orgasmului.

     În imaginea de mai jos vedem cum arată energia din faţă în partea stângă şi cum arată ea văzută din lateral.

ankh

     

Iar aici vedem cum arată aceasta privită de sus.

     

    Este important să vedem sistemul din 13 chakre pe care îl foloseau vechii egipteni în comparaţie cu sistemul format din 8 chakre. Trebuie să vedeţi unde se află chakra 5 pe sistemul egiptean în comparatie cu sistemul din 8 chakre deoarece cu ea vom lucra.

sistem 13 chakre

Să începem

 • Atunci când simţiţi că energia sexuală este pe punctul de a se ridica şi de a avea orgasm, inspiraţi profund 90% şi tineţi-vă respiraţia.

 • Ridicaţi energia sexuală de-a lungul coloanei vertebrale până în chakra 5 (din sistemul egiptean).

 • Aici ea trebuie mişcată cu 90 de grade în afară spre spate urmând forma curcii egiptene.

 • Energia continuă traseul circular în sus unde întâlneşte chakra 13 în sistemul egiptean (se află la distanţa de o palmă din creştetul capului).

 • Continuă mişcarea de rotire în jos prin faţă şi se întoarce în chakra 5 din sistemul egiptean.

 • Toate acestea se întamplă pe timpul cât ne ţinem respiraţia.

 • Când energia sexuală s-a întors prin faţă în chakra 5 trebuie sa inspiram complet adică 100%. Până aici am inspirat doar 90% din capacitate, acum inspirăm şi restul de 10%.

 • Acum a venit momentul să expirăm foarte, foarte încet, aici energia sexuală continuă să se rotească în forma crucii egiptene pe tot parcursul expiraţiei.

 • La finalul expiraţiei continuăm să inspirăm şi să expirăm profund.

 • Trebuie să simţim cum energia sexuală ne regenerează fiecare celulă din organism şi ne redă sănătatea fizică, emoţională şi mentală. Trebuie să ne dam voie să simţim cum acest orgasm ne regenerează întregul organism şi ne umple fiecare celulă.

 • Continuăm să respirăm profund până ne relaxăm complet.

     Este nevoie de timp şi exercitiu deoarece la început, din obişnuinţă, energia sexuală are tendinţa să se disipe pe sus sau pe jos. Dar cu timpul o să vă simţiţi din ce în ce mai bine şi mai viguroşi prin această tehnică şi nu o să mai vreţi să reveniţi la vechiul orgasm.

Dacă rezonati cu tehnica puteţi să o faceţi, dacă nu, atunci nu are rost să vă chinuiţi degeaba.