Meniu Închide

Curs Chiromanție și Fizionomie

Curs Chiromantie

     Despre Chiromanție s-a uitat destul de mult în ziua de astăzi. Am văzut acest lips în Conștiința oamenilor și m-am gândit să fac un curs perfecționat de către mine din studiile acumulate în această viață cât și în viețile anterioare.

     Când eram mai mic maicamea se uita la o emisiune cu un Parapsiholog care citea palma oamenilor. Atunci în mintea mea îmi spuneam “Wow cât de tare să fii să faci asta”. De unde era să știu că, chiar eu voi învață să fac asta ba mai mult îi voi învață și pe alții cum să o facă.

     Chiromantia este un sistem foarte simplist și eficient prin care vă puteți uimi colegii, părinții, copii, rudele și cunoscuții cu o simplă privire în palmă. Ca și la Tarot aici nu vorbim despre „ghiceala” ci despre ceva rațional și explicat concret. 

     Precum în restul sistemelor predate de noi veți înțelege că până la urmă înțelegi omul așa cum este el și de acolo scoți informații ce pot sa fie „n’ la număr.

     Cursul este strucutrat în format Video și materiale PDF unde discutăm despre Originea Chiromantiei, Forma Mâinii cu elementele ei, Liniile din Palmă, Despre fiecare deget, Despre munții din palmă, Liniile Secundare din Palmă, Vârsta din Palmă, Unghiile și întreagă palmă privită holistic cu Analiză și Model.

     Chiromantia vine la pachet cu Fiozionomia fiind în legătură și mai ușor de integrat împreună la un preț mai special de 555 Lei împreună.

     Cel mai amuzant lucru cu Fizionomia mi se pare când începi să-i spui omului lucruri despre el de care are impresia că nu știe nimeni (de multe ori nici el nu se cunoaște atât de bine). Și cum poți face asta? Prin simpla citire a chipului și aplicarea tehnicilor învățate în acest curs. În prezența omului poți afla caracterul lui, starea de sănătate, emoțiile pe care le emană, partea lui rațională, copilăria lui, moștenirile de la părinți și multe alte informații precum la Chiromanție.

     În curs discutăm Despre formele fetei, Despre fiecare zonă în parte precum Fruntea, Sprâncenele, Nasul, Ochii, Urechile, Bărbia, Buzele, Cuta sub Nazala, Pomeții, Vârstele de pe față, Alunitele și chiar liniile secundare de pe chip + model de analiză.

     Sigur luate holistic formăm un întreg și corelate împreună cu Chiromanția nu face decât să ne ajute la descifrarea caracterului, starea de sănătate, emoțiile pe care le emană, partea lui rațională, copilăria lui, moștenirile de la părinți, moștenirea karmică, starea emoțională și mentală, ce reacții poate avea, ce-i place acelui om, ce nu-i place și cum te poți comportă cu el sau cum poți să-l slefuitesti tu pe el, meseria cea mai potrivită, chiar și tipul de relație potrivit lui + multe alte informații necesare pe care o să le descoperiți în curs.

Formular de Înscriere: Click

*Înscrierea în Școală se face pe bază de formular sau ne puteți contacta pe Facebook în cazul celor ce și-au făcut deja analiza amprentei energetice.

Școala Iluminării Potențialului își rezervă dreptul de a-și selecta elevii. Astfel nu oricine se înscrie poate să fie și acceptat.

Toate cursurile sunt în format Online – Electronic și conțin atât suport video cât și în scris după cum am discutat și în Introducere.

Dacă ați fost acceptați în Școală veți intra în Grupul de Facebook al Școlii Iluminării Potențialului împreună cu ceilalți cursanți unde vă stăm la dispoziție cu Suport pe toată perioada Cursului și nu numai.

Contact