Meniu Închide

Curs Cabala și Numerologie

Curs Cabala si Numerologie

     Este atât de misterioasă Cabala pe cât pare? Este copacul Sephiroth atât de greu de deslușit sau atât de magic pe cât vor alții să pară? Ei bine noi vrem să demonstrăm că sunt niște informații cheie și ușoare pe care le putem accesa cu toții dacă suntem suficient de maturi spiritual să ne dăm voie și să le primim.

     Cursul nostru de Cabala vă va face conștienți de Ierarhiile cerești, despre cum este divizat Universul după Arborele Sephiroth (și de ce așa), vorbim despre Adam Kadmon – Tetragrammaton, despre fiecare Sephira în parte plus misterele pe care le are prin Cele 22 Căi unite (22 Cărți Marea Arcana Tarot) și Literele corespondente.

     Mergând mai departe la Numerologie (care este în strânsă legătură și cu Cabala și cu Tarotul și cu Astrologia) am vrut ca acest Curs de Numerologie să nu fie doar un Curs ci să ofere și cunoașterea Ezoterică a fiecărei Cifra în parte.

     Astfel m-am gândit și am făcut ceva diferit și original în aceast curs pentru a vă ajuta să înțelegeți care este semnificația ezoterică a fiecărei cifra în primul rând, cum putem să integrăm ciferele și mesajele lor în viața noastră iar mai departe am dezvoltat un sistem simplu și eficient pe care poate să-l aplice oricine și oricui de Numerogramă.

     Ce putem află cu Numerograma? Talente, caltati, predispoziții de viitor, moșteniri karmice și direcția aleasă de spirit că și destin în viață fiind doar câteva cuvinte cheie. Sunt sigur că majoritatea ați mai intrat în contact cu această ramură însă eu vreau să va arăt direct esență Numerelor pentru a le înțelege mai ușor.

Preț: 555 Lei (împreună)

Formular de Înscriere: Click

*Înscrierea în Școală se face pe bază de formular sau ne puteți contacta pe Facebook în cazul celor ce și-au făcut deja analiza amprentei energetice.

Școala Iluminării Potențialului își rezervă dreptul de a-și selecta elevii. Astfel nu oricine se înscrie poate să fie și acceptat.

Toate cursurile sunt în format Online – Electronic și conțin atât suport video cât și în scris după cum am discutat și în Introducere.

Dacă ați fost acceptați în Școală veți intra în Grupul de Facebook al Școlii Iluminării Potențialului împreună cu ceilalți cursanți unde vă stăm la dispoziție cu Suport pe toată perioada Cursului și nu numai.

Contact