Meniu Închide

Sinele Animalic

     Sinele animalic ne reprezintă pe noi ca și oameni. Majoritatea ne cunoaștem sinele animalic din meditații sau din diferite ritualuri shamanice unde am primite niște tetem-uri.

     Nu aveam doar un sine animalic ci mai multe, să zicem 2-3. Iar acestea 2-3 cumva se combină și rezultă sinele nostru uman. Este foarte bine să ne cunoaștem sinele animalic și să-l hranic pentru că el ne oferă forță ca oameni aici pe pământ.

     De ce avem un sine animalic? Să nu uităm că am venit la întrupare pentru acest corp fizic iar prin el noi evoluăm și mergem mai departe în viață. Ei bine aceste sine animalice ale corpului nostru fizic ne ajută să întruchipăm anumite trăsături de caracter și abilități pe care noi căutăm să le dezvoltăm în această întrupare. Calități de care avem nevoie în evoluția noastră.

Cum hrănim sinele animalic? Păi depinde ce animal de putere avem. Să zicem că avem un ghepard. Ce-i place ghepardului să facă? Să alerge, i-a și te apucă de alergat sau să simți viteză și adrenalină cumva. Ai sine animalic Bufniță? Folosește abilitățile bufniței. Asta te va face pe tine să te simți împlinit ca om.

     Și legat de acest sine animalic, rezonam cu anumiți oameni mai mult sau mai puțin, în special în relațiile sexuale unde ne potrivim unul cu celălat ca și sine animalic. Vă dați seama că o felină nu se pupă așa bine cu un lup de exemplu.

Mai multe informații în clipul video de pe YouTube lăsat în descriere.