Meniu Închide

Despre Radionica

     În principal radionica vorbește despre utilizarea unor aparături ce au impact asupra viului. Să zicem că și aparatele de biorezonanță întră intr-o oarecare măsură în categoria radionicii. 

     Acest principiu a apărut pe piață de prin 1900 cu inventarea unor aparate ce au impact asupra câmpului nostru bioelectromagnetic. Existe multe aparate și tehnici în prezent ce utilizează acest principiu.

     Putem să o vedem ca și o magie doar că nu facem noi întregul ritual ci îl face aparatul în sine. Ca de exemplu, iei amprenta energetică a unei persoane, să zicem un fir de păr, îl conectezi la un aparat ce emite anumite frecvențe și va avea impact asupra lui desigur, chiar dacă se află la 5000km distanță.

     Dar nu ai nevoie neapărat de un aparat pentru a folosi acest principiu universal. Poți să pui acel fir de par pe un simplu sigiliu, sau pe un simplu cod de lumina și persoana de la distanță va resimți aceste efecte fără probleme.

     Au fost experimente făcute cu o bucată de pământ din grădina omului, s-a pus acea bucățică la aparat, aparatul a emis niște frecvente armonioase iar pământul omului din grădină a devenit sănătos și fertil. Simplu nu? Viața este simplă doar că noi o complicăm. Nu este o tehnologie ce vrei să ajungă pe mâna oricui, însă dacă scăpăm de ignoranța asta colectivă am putea să ne refacem și să formăm o lume mai bună foarte repede având atât de multe instrumente la dispoziție.

     Personal aș definii radionica ca fiind „magie” făcută cu ajutorul aparatelor.

Mulțumesc.