Meniu Închide

Pentru Bărbați

– Este alegerea ta ca bărbat dacă alegi ca acea femeie să facă parte din viața ta ca mamă a copiilor tăi sau nu. La tine este alegerea, nu la ea. Ea doar trebuie să fie suficient de deșteaptă încât să te magnetizeze atât de puternic ca tu să vrei asta. Dar alegerea finală este la tine.

– Dacă femeia te-a înșelat, atunci ea și-a pierdut total respectul în fața ta. Tu nu o mai poți vedea decât ca pe un obiect sexual sau ca pe sluga ta, în special dacă aveți un copil împreună. O vei vedea ca pe sluga ce îți crește copii. Nu există “trec peste”. Tu o poți ierta și avea compasiune pentru ce a făcut. Dar ea, la nivel uman, a rupt ceva în tine. Și-a pierdut respectul față de ea ca femeie și ca iubita a ta. Așa că nu mai poți continua o relație de cuplu cu ea, ci doar de părinți (dacă este un copil la mijloc) sau foste cunoștințe.

– Tu ca bărbat trebuie să fii respectat. Dacă femeia de lângă tine nu te respectă, atunci nu ai ce căuta lângă ea. Nu este o femeie care să te reprezinte social. Simplu.

– Femeia te respectă doar dacă-i arăți masculinitate. Dacă te va vedea slab, nu te va respecta. Dacă o femeie caută să-ți taie masculinitatea, acolo este semn de feminism și nu trebuie să-i dai voie sub nici o forma să se comporte în felul ăsta. Este o femeie ce vrea să te castreze, să te bage într-o latura toxică emotională și să se răzbune pe tine. O femeie normală la cap își dorește un bărbat mascul, nu un cățel.

– Nu este treaba ta să joci orice alt rol precum salvatorul, terapeutul, tac-su, bunică-su, sau orice alt rol. Tu eșți iubitul ei, dacă vrei să formezi o relație sănătoasă și stabilă cu ea.

– Dacă femeia ta se postează pe social media în tot felul de ipostaze sexy, atunci ea cere validare sexuală și din partea altor bărbați. Deci nu este doar femeia ta, este și a celorlalți.

– Nu este vorba despre a arată pe exterior că eșți bărbat, prin fapte, gesturi, atitudine și îmbrăcăminte, ci de a fi bărbat la nivelul de “a fi”. Aici ajungi doar după ce îți vindeci copilul interior rănit. Femeia oricum se va prinde dacă într-adevăr eșți mascul sau doar ți-ai pus o masca. Nu pui presiune pe tine pentru a fi bărbat. Acest lucru curge natural și relaxat.

– Sub nici o formă nu o lingi în cur, nu-i accepți toate bășinile și figurile, nu stai după curul ei. Treaba ta este să fii mascul, ea te urmeze pe tine, nu tu pe ea. Crede-mă, are mulți căței deja în jurul ei, ea caută un mascul cu care să se împerecheze și să formeze o familie. Dacă va vedea asta în tine, bine, dacă nu, atunci nu faci nici un fel de compromis. Femeia știe și vede dacă tu ți-ai anulat masculinitatea doar de dragul de a o vrăji și a o fute. Și va ști că eșți un bărbat slab ce te poate domina prin asta. Femeile mai dau și teste pentru a-și testa bărbatul dacă într-adevăr este bărbat. Așa că ai grijă să le treci pe toate.

– Pe tine ca bărbat trebuie să te intereseze dezvoltarea societății, cariera și a face o lume mai bună prin aportul pe care îl poți aduce tu ca bărbat. Nu este treaba ta să te intereseze a face copii. Asta este treaba femeii, ea este cea care creează și dă naștere. Tu eșți cel care dezvoltă structuri.

– Fii respectuos cu femeia, arată-i dragoste, înțelegere, putere, stabilitate și penisul tău tare. Dar nu deveni un lingău acceptând rahaturile pe care încearcă să le facă cu tine.