Meniu Închide

Forța Vieții urmează Sinele

     Forța vieții va urmă mereu intenția Sinelui deoarece Sinele este Conștiința, Adevărul și Viața. Nimic nu se află în afara ei cu adevărat. Poți doar să te prefaci ignorant trăind în falsitate, însă ea este omniprezentă, omniscientă și eternă. 

     Dacă spre exemplu eșți în flow cu Sinele deci trăiești în Adevăr, și forța vieții este de partea ta, iar dacă cineva vine și îți taie calea, forța vieții o să-l distrugă pentru că falsitatea lui de a-ți tăia calea nu face față forței vieții. Este ca și cum încearcă să se pună în față unui uragan.

     Trăiește în Adevăr iar forța vieții te va purta spre ce ai de făcut. Orice încercare de manifestare din falsitate va genera doar frustrare și regrete. Orice manifestare a forței vieții din Sine va genera doar efecte constructive, indiferent de cum este judecată această manifestare.

     Adevărata putere de co-creere provine din Sine pentru că el se află în Adevăr și prin el se manifestă forța vieții. Orice altă încercare este doar o imitație provenită din falsitate.

     Blocând forța vieții să se manifeste prin tine aceasta se va întoarce împotriva ta pentru că o blochezi din falsitate iar falsitatea își are ca destin moartea.

     Lasă forța vieții să se manifeste și vei ști exact când să ierți, când să acționezi și când să faci schimbări.

Forța fie cu tine!