Meniu Închide

Inteligența artificială și Evoluția spirituală

     Am găsit interesant ca acest subiect să fie tratat și dintr-o anumită perspectivă spirituală/ezoterică. Așadar, care-i treaba cu tehnologia asta și de ce mulți sunt speriați de ea?

     Vedeți voi, în trecut, această planetă a avut de suferit din cauza abuzurilor pe care le făceau unii prin tehnologia lor artificială pe care o descoperiseră. Asta se întâmpla mai exact în Atlantidă. Am un articol pe site numit “Istoria planetei și facerea omului” unde explic asta.

     Așa că multe din textele “Roboții or să ne conducă și ne vor omorî”, “Tehnologia ne face mai proști”, “De când cu tehnologia nu mai iese nimeni din casă” provin din niște traume foarte vechi din urmă. Inclusiv eu am trecut prin aceste traume pe vremea reîncarnării mele în Atlantida.

     În prezent, ca om, sunt foarte deschis ideii de Tehnologie și Inteligență Artificială. Consider că aceasta ne poate ușura cu mult viața dacă o folosim constructiv. Aș spune că teama noastră generală nu este însăși tehnologia artificială, ci mai degrabă cine se află la butoane în spatele ei și ce intenții are. Noi din cauza asta am suferit în trecut. La butoane în spate se aflau niște băieți mai puțin binevoitori cu noi. Deci nu tehnologia este problema ci cum o utilizăm.

     Eu o ador, datorită ei putem face multe lucruri interesante în ziua de astăzi. În plus, se va dezvolta și mai mult și o să facem lucruri și mai minunate cu ea. Gândește-te doar la simplul fapt că ai acces la foarte multă cunoaștere datorită internetului. Că poți face lucrurile mult mai rapid și simplu datorită tehnologiei. Pe mine asta mă fascinează și sunt pro tehnologie și evoluție tehnologică. Faptul că tehnologia evoluează nu înseamnă că trebuie să rămâi prost sau să nu ieși din casă. Este doar alegerea ta cum o folosești, atâta tot.

     Tehnologia este o caracteristică de tip Era Vărsătorului, este inevitabilă și trebuie primită cu brațele deschise în viața noastră. Trebuie să facem pace cu ea și să o folosim constructiv în avantajul nostru. Am avut câteva vise în viața asta cu ființe venite de pe alte planete ce căutau să ne controleze prin tehnologia lor avansată (cu mult peste ce ne imaginăm noi). Dar poate erau doar vechi traume din Atlantida unde s-a întâmplat asta…sau erau niște vise profetice? Oricum ar fi, tehnologia nu este rea, ci modul în care o utilizezi, asta este tot.

     Aștept părerea voastră în comentarii despre Inteligența Artificială. Eu văd un fel de Star Wars în viitor,  cu maeștri spirituali (Jedi) ce știu să folosească atât tehnologia exterioară cât și pe cea interioară în avantajul lor.