Meniu Închide

Atacurile energetice

     Mai nou toată lumea din ziua de astăzi este atacată energetic. Din fericire este doar în capul unora și nu este chiar așa. 

     Haideți să analizăm câteva forme de atac energetic.

     Atacul energetic se poate produce pe câmpul vital pranic, pe corpul astral(suflet), pe câmpul mental sau chiar și pe corpurile superioare de la cauzal în sus dar acestea fiind destul de rare.

     Cel mai banal atac energetic este deochiul. Deochiul se produce atunci când cineva se uită strâmb la tine de genul “Uite și la aia cum este îmbrăcată”, “Ce bou este ăla” sau simple înjurături în trafic. De obicei prin deochi ți se sparge aura sau se îmbârligă ceva energetic pe ea și apar stări de greață cu dureri de cap. Un deochi se lipește de tine atunci când energetic eșți mai slăbit față de cel ce a trimis atacul.

     Deochiul este cel mai banal și de obicei este făcut inconștient de oameni. Mai sunt și alte atacuri conștiente făcute precum: Atacuri cu aparaturi ce emit anumite frecvențe, ritualuri pe magie neagră, pur și simplu atenție și concentrate într-un punct unde vrei să-l loveșți pe careva, voodoo și multe altele. La bază este vorba doar de intenția rea față de cineva iar în funcție de puterea și de tehnica folosită are o eficiență mai mare sau mai mică.

     De fel oamenii influenți cu o poziție socială înalta și recunoscuți sau cu putere de decizie au protecții în jurul lor fie de la oameni cu capacități PSI dezvoltate fie prin aparaturi. Ca de exemplu Dalai Lama are bodyguarzi de genul. Este și firesc când se uită 1 miliard de oameni la tine și îți trimit to felul de forme-gând-energii să ai nevoie de ceva protecție.

Cum ne protejăm?

     Eu știu cu Merkaba. Mi se pare cel mai puternic câmp de protecție pe care-l cunosc în prezent. Dar dacă nu aveți Merkaba. Atunci trăiți în armonie cu universul și prin bunătatea voastră veți atrage și ghizi spirituali să vă îndrume și să vă protejeze. Însă dacă vreți la un standard mai sus, activați și folosiți Merkaba sufletului.

     Există și alte formule de protecție însă depinde de tipul atacului ca să șți exact ce să foloseșți. Sau ghizi spirituali ori îngeri de protecții. Până la urmă dacă intri în Tao îți dai seama că nu ai cu adevărat de ce anume să te protejezi. Tu eșți viața și una cu ea, dăți voie să trăiești în armonie și echilibru divin iar toate se vor aranja de la Sine.

Ce facem în cazul unui atac?

     O să va zic niște băbisme aici. Post negru, beți multă apă, stați în aglomerație de oameni în special unde se mănâncă carne(cum sunt acele fast food din mall-uri) și ardeți bețe de chibrit cu intenția să curețe energiile negative după care stingeți bățul într-o cană cu apă.

     Cea mai simplă băbismă tehnică în cazul unui atac pentru orice începător. Alte tehnici mai avansate sunt de la Merkaba în sus prin care poți reflecta înapoi atacul sau îl poți dizolva.

Enjoy life! Vă invit și în clipul de pe YouTube unde explic mai pe larg acest subiect. Mulțumesc.