Meniu Închide

Inițiere în Inforenergetică și Reiki-Bioenergie

Inforenergetică și Reiki-Bioenergie

inforenergetica reiki

     Cu inforenergetica învățăm prin practică cu Asna și Raportorul ori Pendulul să calculăm parametrii corecți vizând viața și sistemele vii. Putem să aflăm lucruri precum:

  • Dacă omul are forme de magie neagră pe el (Blesteme, Farmece, Legături, Mosmoande, Argint viu, deochi, suflet adăugat etc.).
  • Demonii de pe el sau entitățile malefice.
  • Ghizii Spirituali, Îngerii lui, dragonii etc.
  • Din ce sistem a venit(dacă este Starseed) sau Cerul(Nivelul de Conștientă).
  • Lumina Interioară, duhul sfânt ce se exprimă prin el, valoare lui de terapeut etc.
  • Compatibilitatea în relații sau locuri-evenimente la nivel de Șarpe Kundalini, Mental, Emoțional și Fizic.
  • Cât și-a împlinit misiunea personală, cât a rezolvat karma de neam sau din alte vieți ori alte detalii ce ține de karma și misiunea lui.
  • Starea de sănătate, măsurăm pe fiecare chakră să vedem cum funcționează, unde sunt blocaje, starea de sănătate pe organe în fizic cât și energetic, emoțional și pe mental prin calcule complexe.

     Acestea fiind doar câteva detalii ce le putem afla din măsurătoare, putem să aflăm mult mai multe lucruri în funcție de cunoașterea și puterea noastră. În Cursul scris sunt exemplificate mai multe detalii.

După ce stăpânim aceste calcule intervenim cu partea Bioenergetica, învățăm să lucrăm cu Corpurile Subtile.

     Să dezlegăm drumurile dacă sunt legate, să-l curățăm de entități negative din el sau din jurul lui, să dezlegăm argintul viu sau alte forme de magie neagră, să facem terapie pentru a se vindeca de anumite probleme ce nu-i sunt în karma lui, să-i aducem îngerii, să-i reglăm chakrele în parametrii optimi, să aducem șarpele kundalini la locul lui și chiar să-l urcăm sus dacă este cazul etc.

     Cu alte cuvinte învățăm să lucrăm cu tot ce ține în mare parte de Bioenergie cu LUMINA. ATENȚIE!!! Acest curs nu are că scop și nu lucrează cu părți întunecate deși vă puteți da seama doar din curs cum să lucrați cu ele. Este responsabilitatea și alegerea voastră cum vă folosiți de această Înțelepciune și putere pe care o dobândiți din aceste inițieri.

Pentru intiere este necesară întrevederea. Primiți și în format PDF cum să folosiți practic acest sistem. 

Acest sistem nu este pentru oricine, devine destul de pretențios tocmai din acest motiv îmi rezerv dreptul de a selecta pe cine să învăț acest meșteșug duhovnicesc.

Contact: