Meniu Închide

Adevăr și Confuzie

Cum facem diferența între cele două? Ce este de fapt adevărul?

O vorba zice așa: Adevărul absolut este dat de faptul că nu există adevăr absolut ci depinde doar de tine ce formă va lua realitatea care te înconjoară.

Cum văd eu de exemplu. Te uiți la o mașină și vezi că este roșie, este roșie pentru toată lumea. Am zice că ăsta este adevărul. Dar poate unul o vede roz sau altul o vede alb negru. Pur și simplu aia este realitatea pe care și-o formează și o vede despre viață. Chiar dacă ea este roșie rămâne alegerea ta s-o vezi așa cum vrei.

O situație petrecută de curând. Cineva a venit de la drum lung să-mi cumpere mașina, iar pe autostradă i-a bubuit cauciucul la mașină. El putea să judece această situație ca fiind mâna divină să nu cumpere mașina și să se întoarcă. Sau o putem privi ca fiind doar un test pentru a nu ajunge la marea comoară.

Și care este adevărul? Vedeți voi, adevărul deși este sub ochii noștri el este subtil și nu se relevă decât celui ce este pregătit să-l vadă. Cu cât urcăm trepte în conștiență cu atât percepem viața din mai multe perspective și dintr-o altă viziune. Dacă sunt 12 Dimensiuni a câte 12 semitonuri fiecare înseamnă că avem 144 de Dimensiuni, deci 144 de nivele de conștiență de la care putem să percepem și să privim realitatea.

Adevărul este adevăr. Nivelul la care te situezi arată cum interpretezi tu viața și realitatea pe care ți-o formezi. Confuzia nu este altceva decât lipsa de cunoaștere a adevărului. Adevărul nu este doar așa ceva rațional ce înțelegem. Ci se trăiește și se simte din spațiile sacre ale inimii noastre și din conexiunea cu sinele superior. De aici începem să vedem adevărul și să percepem realitatea diferit decât eram obișnuiți.