Meniu Închide

Boli moștenite

     Bineînțeles că nu toate bolile sunt moștenite din neam. Le mai avem și noi moștenite din alte reîncarnări sau alese în această întrupare cu scop didactic și terapeutic.

Dar hai să vedem cum și de ce apar cele moștenite din neam. Câteva cauze ce dau naștere bolilor:

  • Secretele. Ca de exemplu: Bunicul mai avea un copil și cu altă femeie. Nu a spus la nimeni asta. Această atitudine poate să aducă boli urmașilor până se află adevărul. Țineți minte “Adevărul vă va elibera.” zice Hristos.
  • Emoții neexprimate. Exemplu: Furia bunicii față de tatăl ei neexprimată poate să se ducă mai departe urmașilor până când unul din ei o înțelege și o eliberează.
  • Datorii neincheiate. Strabunicul avea o datorie față de vecinu cu 2 saci de ovăz. Acesta nu i-a mai dat sacii de ovăz ba din contra l-a tras și pe sfoară. Cineva trebuie să plătească nu? Dacă nu prin pierderea de bani atunci prin boală.
  • Rău voit făcut. Aici poate să între chiar și magia neagră(farmece, blesteme) chiar și crime sau orice rău voit făcut. Mai ales dacă s-au ținut și ascunse în secret.
  • Credințe eronate despre realitate. Fanatismul religios din neam aduce multe probleme de vinovăție, blocaje sexuale și stimă de sine scăzută ca de exemplu.
  • Doliu ce nu s-a ținut. Un copil mort ce nu s-a jelit și nu s-a eliberat acea emoție de necaz poate să ducă mai departe în arbore niște boli sau chiar situații ce se vor repeta pentru a elibera energia.
  • Orice altă acțiune și atitudine ce creează dizarmonie.

     Boala vine cu scopul de a ne elibera nu de a ne pedepsi. Este pur și simplu un echilibru pe care universul îl face. Totul se mișcă într-o ordine și sincronicitate. Nimeni nu fentează pe nimeni. Totul are un ritm și este supus unor legi divine indiferent de măreția ta ca spirit. Suntem toți supuși acelorași legi divine fără atenții sau excepții.

     Probabil vă întrebați când se rupe lanțul? Să zicem că străbunicul a ținut ascunsă o crimă pe care a făcut-o. Ei bine poate că nepotul lui deja a plătit acest secret și această faptă iar pe tine nu te mai afectează. În cazul în care energia nu s-a echilibrat aceasta își va căuta în viitori urmași plata. Deci stă acolo până este eliberată și vindecată.

     Fiecare om își merită soarta. Nimeni nu este acolo unde este degeaba. Ceva s-a întâmplat.