Meniu Închide

Meditaţie de Vindecare, a ta şi a celorlalţi

vindecare

     Există foarte multe tehnici şi meditaţii de vindecare. Majoritatea ţin de sistemul nostru de credinţe şi de imaginaţia noastră.

     În primul rând, trebuie să înţelegem ce este de fapt vindecarea. Vindecarea are loc pe mai multe planuri. Poate că pentru nişte fiinţe superioare eşti considerat bolnav însă tu te consideri normal.

     Cea mai simplă formă de vindecare se produce atunci când conştientiezezi problema şi soluţia. Aici poate apărea şi vindecarea instantanee. Iar pentru a conştientiza cauza unei probleme, în mintea celui bolnav trebuie să apară ideea că este bolnav. Astfel, dacă el nu ştie că este bolnav şi nu se află într-o suferinţă astfel încât să caute vindecare, atunci nici vindecarea nu vine.

     Nu poţi vindeca/corecta un lucru pe care nu îl consideri greşit. Dacă eu nu consider că este rău să fumezi, atunci nici nu pot să vindec pe cineva de aşa ceva. Pentru că ma aflu la un nivel de acceptare.

     Dacă în viaţa ta totul este pur, lumină şi iubire, atunci sunt şanse mari să nu vezi ceva de vindecat în ceilalţi.

     Dar dacă în interiorul tău se află o problemă, spre exemplu ai traume în legătură cu barbaţii şi vezi în fiecare bărbat agresivitate, atunci ai de vindecat în interiorul tău acest aspect şi aşa îi poţi vindeca şi pe ceilalţi. Aici vă recomandăm cartea Joe Vitale – Zero Limite prin tehnicile Ho’Oponopono. Trebuie să ne Iertam şi să ne Iubim pe noi înşine pentru a-i vedea şi pe ceilalţi vindecaţi.

     Mai poţi să-i vindeci pe ceilalţi atunci când ai înţeles trauma iar ei vin la tine să-i vindeci. Tu ai depăşit deja acel aspect, îl înţelegi şi ştii cum să-i ajuţi şi pe ei.

     O regulă de aur în vindecări este acceptul Sinelui Superior. Nu ai dreptul şi nici nu poţi de cele mai multe ori să vindeci pe cineva dacă nu ai acordul Sinelui Superior atât al tău cât şi al lui. Poate că acel om are ceva de învăţat în situaţia pe care tu o vezi problematică la el.

     Cea mai simplă metodă de a vindeca pe cineva este să urmezi indicaţiile Sinelui Superior. Este posibil să nu faci nimic altceva decât să-i vorbeşti despre pisici şi el să se vindece. Sau orice altceva.

     Vindecarea apare acolo unde se află şi Iubirea. Dacă vrem să vindecam pe cineva este esenţial să simţim iubire în primul rând pentru el.

Caţiva paşi…

 • Să avem acordul Sinelui Superior al lui şi al nostru (vezi aici articolul despre Sinele Superior).

 • Să întrebăm Sinele Superior cum putem să-l ajutăm.

 • Să identificăm Cauza problemei.

 • Să eliminăm mai întâi energia veche stocată şi care devine negativă în situaţia de faţă + posesiunile astrale.

 • Să o înlocuim cu iubirea noastră şi să vedem persoana vindecată.

 • Să ne imaginăm persoana ca fiind deja vindecată şi peste cateva luni.

     Pe lângă aceasta este important ca şi pacientul să creadă în noi. Deoarece credinţele lui îi influenţează realitatea. Ori dacă el nu are credinţa că îl putem vindeca, atunci nu putem face minuni cu el.

     Meditaţia este simplă. şi putem să vindecăm pe cineva de la Distanţă, nu neapărat să fim lânga el. Deoarece noi toţi trăim simultan în mai multe dimensiuni şi toţi suntem una. Este vorba de percepţia noastră. Evident, fiecare vindecător are tehnicile lui. Eu am să vă spun una dintre cele mai simple şi eficiente metode.

     În primul rând, trebuie să facem Meditaţia de Intrare în Spaţiul Sacru al Inimii.

     După care ne imaginăm acea persoană în Spaţiul Sacru al Inimii noastre.

     Dacă am făcut contactul cum trebuie cu Sinele Superior şi am intrat în Spaţiul Sacru al Inimii + Glanda Pineala Activă, putem să-i vedem aura, să vedem unde are probleme, la care dintre organe, să vedem şi cauza, să vedem şi soluţia. Cum se arată toate acestea, depinde de fiecare în parte şi de Sinele Superior.

Aici paşii următori sunt simpli

 • Mai întâi trebuie să elimini energia neagră, gri şi negativă din aura lui şi din organele lui. Puteţi să vă imaginaţi energia negativă într-o lumină violet care curăţă sau să luaţi energia negativă şi să o trimiteţi în centrul pământului. Mama Pământ o va transforma. Trebuie să vezi dacă nu cumva persoana are posesiuni astrale, adică are alte fiinţe care îl posedă. Dacă are fiinţe care îl posedă, atunci trebuie să-l chemaţi pe Arhanghelul Mihail şi să duceti acea fiinţă în lumea lui. Dacă ai găsit o intruziune, o posesiune astrală doar comunica cu fiinţa care îl posedă să vezi care este situaţia şi cheamă-l pe Arhanghelul Mihail să vină şi să-l ducă în lumea lui. Crede-mă că dacă este îngăduit de divinitate, se va împlini. Dacă nu, mai există cazuri când persoana face plăţi karmice prin spiritele care îl posedă sau are datorii la ele.

 • După ce am eliminat posesiunile şi energia negativă trebuie să-i trimitem iubire acelei persoane.

 • Este simplu, trebuie doar să simţim iubire faţă de acea persoană şi să vedem aura lui şi organismul plin de lumină şi vitalitate.

 • În continuare, este esenţial să ne imaginăm persoana ca fiind deja vindecată şi să o imaginăm şi peste 2-3-4-5 luni vindecată.

 • Aceasta este tot. Atât de simplu nu ? 

     Dacă ai avut acordul sinelui superior, pacientul a înţeles cauza problemei, a găsit soluţia iar tu ţi-ai făcut treaba de vindecător, atunci nu are cum să dea greş această tehnică. Prin analiza amprentei energetice putem să vedem diverse cauze ale problemelor şi soluţia acestora.

Cea mai bună tehnică de vindecare este trăirea în Sine şi în Adevăr.