Meniu Închide

Conflictul dintre Sexe 2023

     Lucrurile sunt extrem de simple. Sunt de bază. Însă nouă ne place să le complicăm prea mult.

     Totul pornește de aici: femeia are un vagin. Ea magnetizează bărbatul și îl atrage în viața ei. Bărbatul are un penis care se excită la magnetul femeii, căutând să-l introducă înăuntru. Asta este tot. 

     A devenit atât de complicat datorită multor traume transgeneraționale și de vieți la rândul. S-a ajuns în ziua de astăzi să se facă cursuri de masculinitate și de feminitate ca să ne amintim un lucru atât de basic. 

     Toate aceste vindecări sunt necesare doar pentru a ne întoarce la normalitate. Dar hai să înțelegem și rostul lor și de ce se întâmplă acest declic major legat de ce este femininul și ce este masculinul.

     Cred că ați observat cum, în ziua de astăzi, femeile întră mult în energie masculină și bărbații se mută în cea feminină. Această situație nu face decât să distrugă societatea. Nu va aduce nimic stabil și concret pe termen lung, deoarece este împotriva naturii și vieții aici pe pământ.

     Femeia, prin energia ei feminină, trebuie să magnetizeze bărbatul și să-l facă să se deschidă pentru ea, iar bărbatul, vânător fiind, se simte atras de această mireasmă dulce a femeii, căutând să o cuprindă cu fiecare celulă.

     Cum vă ziceam în articolele precedente: totul pleacă de la relația cu mama. Dacă perioada concepției a fost cu probleme, asta o să nască probleme; dacă în copilăria ta nu ai avut conexiune bună cu mama, atunci vor fi probleme. Mama este responsabilă să facă din fetiță o femeie și din băiețel un bărbat. Dar dacă sunt probleme de la concepție și din copilărie, atunci cum să facă asta? Nici ea nu știe cum să ofere mai departe asta pentru că nici ea nu a primit.

Dacă femeia se strică, atunci se strică și societatea.

     Cine este responsabil de stricarea femeii în societate, pentru care se întâmplă aceste nenorociri? Bărbatul. El este primul în cap de listă. Bărbații au stricat femeile din ziua de astăzi de-a lungul timpului. De asta s-a ajuns așa. Și am să vă spun exact cum și de ce și care este rostul din punct de vedere evolutiv.

     În ultimii 13 mii de ani am trecut printr-o era destul de întunecată și văzută prin ochii energiei masculine de vibrație joasă. Pământul ăsta în istorie a avut diferite probleme legate de abuzurile energiei masculine. Probleme ce se simt și se văd în continuare aici pe pământ. Noi în sinea noastră, în special cei ce venim din Lemuria și Atlantida, avem mai bine înțeleasă energia feminină decât cea masculină. Nu am avut modele să vedem energia masculină în vibrația superioară așa cum este ea, cum se manifestă și cum cucerește energia feminină. 

    Așa că femeile din ultimii 13 mii de ani s-au simțit mai mult abuzate, controlate și violate decât iubite, apreciate și protejate. Asta le-a făcut pe femei să se revolte și să între în extrema feminismului. Care este problema cu feminismul? Este simplă. Feministele nu prezintă energie feminină de vibrație superioară. În schimb, au intrat în rolul energiei masculine de vibrație inferioară și se manifestă din acea vibrație. De ce? Pentru că nu au putut ierta bărbații, preluând fix acele trăsături ce le judecă și nu le pot înțelege. Iar bărbații ce au făcut? Neavând cu cine să-și manifeste energia masculină (pe care nici ei nu prea o înțeleg), au intrat în energie feminină. Așa că uite cum s-au inversat rolurile.

     Femeia nu mai ține casa în picioare. Nu mai face mâncare bună pentru familie. Nu mai oferă liniște și căldură sufletească în casă. Ea acum e la cazanul cu plante învartind tot felul de vrăji cu scopul de a fi “liberă” (crede ea) și de a demonstra că ea este sexul puternic ce domină bărbatul. Cum? Intrând în energie masculină și castrandu-l. Nu poți fi egală bărbatului întrând în energie masculină. Poți fi egală bărbatului întrând în energia feminină de vibrație superioară și el, la rândul lui, intrând în energia lui masculină de vibrație superioară. Asta vă face egali.

     Soluția nu este ca femeia să între în energie masculină și după să judece bărbații că sunt slabi, ci să-și manifeste în toate splendoarea ei energia feminină de vibrație superioară. Prin asta ea va ajuta în stadiul de Mare Preoteasă și va vindeca acest masculin rănit de vibrație inferioară de pe acest pământ.

     Dar hai să vorbim și mai uman cum se manifestă toate acestea în ziua de astăzi. Cel puțin o parte din ele, așa cum le-am întâlnit eu.

Să punem în liniuță câteva lucruri pe care le fac femeile din traumă:

– Se închid sexual în fața bărbatului. Ea zice că vrea un bărbat care să-i arate iubire și afecțiune ca mai apoi să se deschidă sexual. Ce nu înțelege ea este așa: bărbatul gândește și cu penisul. Bărbatul e vânător. El va caută mereu să prindă prada. Dacă vrei cu adevărat să ai un bărbat care să te iubească și să te considere specială, atunci tu trebuie să-l magnetizezi cu energia ta feminină, să-i oferi sex, dragoste și respect. Dacă tu îi oferi asta bărbatului, te asigur că el va dori să rămână lângă tine și să întemeieze o familie cu tine. Însă dacă îl iei cu rahaturi din prima, cu siguranță va caută pe alta. Dacă un bărbat vine la tine cu vrăjeală pe emoțional, o face doar pentru a te proșți pe ține că eșți specială cu ceva, căutând să-și atingă obiectivul de a te fute. Orice bărbat vrea sex, este simplu. Dacă zice că nu vrea sex, ori este impotent, ori este gay. Nu te mai amăgi și vrăji ca proastă, ci înțelege că tu prin sex îl poți cuprinde și cuceri pe el, astfel încât să-ți ofere mai departe înțelegere și deschidere emoțională. Această atitudine a femeii vine în special din cauza faptului că s-a simțit folosită sexual și nu iubită cu adevărat. Dar aici nu este problema bărbatului, pentru că el este vânător el și-a atins obiectivul, este problema femeii că nu știe cum să-și manifeste energia feminină ca să-l iubească și respecte ca bărbat. Niciun bărbat nu pleacă de la o femeie ce-i oferă sex de calitate, dragoste și respect. Mă întorc la ce am spus mai sus, femeia magnetizează bărbatul, lui i se scoală, vine către femeie să o cucerească, iar dacă femeia e suficient de deșteaptă și puternică, îl va ține lângă ea fără manipulare sau alte strategii de genul. Ci, prin dragostea ei de femeie, totul devine că un dans energetic între cei doi. 

– Se așteaptă din partea bărbatului să le înțeleagă toate traumele și figurile pe care ele le au. Nu, asta este exclus. Bărbatul nu este și nu trebuie să fie terapeutul tău. Dacă ai probleme, atunci trebuie să te întorci la fabrica de unde ai fost concepută să le rezolvi (adică la relația cu mama). El nu își dorește să fie nici terapeutul, nici psihologul tău. El vine la tine și își dorește sex de calitate, să se simtă iubit și respectat. Punct. Dacă un bărbat vine cu această atitudine de vindecător la tine într-o relație amoroasă, atunci el o face pentru că are și el la rândul lui probleme cu mama lui și face pe salvatorul. Caută să o salveze pe maică-sa pe care o oglindește în tine. Acest gen de relație este toxică și nu va aduce nimic stabil și concret pe termen lung.

– Vrea să se simtă specială și unică în fața lui. Ok, și tu cine eșți? Ce ai de oferit? Ce te face pe tine specială și unică? Dacă nici tu nu știi să-ți răspunzi la întrebările astea, atunci el cum să te vadă unică și specială în viața lui? Tu ai deja complexe și eșți plină de traume din punctul ăsta de vedere, el ce crezi că o să vadă la tine? Păi o să vadă traumele, că asta eșți și asta arăți. Așa că, dacă îl iei cu texte de genul “asta le zici la toate”, își va da seama că eșți o amatoare plină de complexe ca femeie.

– Toți bărbații vor să ne fută și nu ne mai respectă. Am discutat deja că da, toți bărbații vor să fută, asta e clar. Dar tu, dacă îți arăți pe social media poze cu craci, țâțe, buze și cu alte tente ce trezește instincul sexual al bărbatului, la ce te aștepți? Ce vrei să-ți zică, că te ia de nevastă? Cu siguranță nu, în cel mai bun caz o să-ți zică direct că vrea să ți-o tragă pentru că tu asta exprimi pe social media. În cazul în care vine unul și te ia pe vrăjeală emoțională pe ideea că el nu e ca toți ceilalți care vor doar să fută, atunci te asigur eu că te minte. El doar o ia pe ocolite puțin.

– Vrea ca bărbatul să-i arate că este responsabil și că este suficient de bărbat ca să întemeieze o familie cu el. Repet, un bărbat îți va arată asta doar dacă tu eșți suficient de puternică din punct de vedere sexual încât să-i oferi sex de calitate, să-l iubeșți și să-l respecți ca bărbat. Atunci îl faci și pe el să se deschidă în fața ta emoțional, să te înțeleagă, să te protejeze și să te vadă ca pe mama copiilor lui. Altfel, va pleca cu siguranță la alta. Vedeți, ne întoarcem la bază. Femeia e magnetul ce atrage bărbatul. Dacă magnetul e slab, atunci bărbatul nu se lipește de el. Este simplu. 

     Sexul este temelia și fundația unei relații sănătoase. Dacă acolo lucrurile merg bine, atunci și relația va fi infloritoate și va curge. Dacă acolo se strică treaba, atunci relația este pe ducă. Și nu, nu funcționează chestia aia cu “stăm pentru copii”, “avem rate la banca” sau alte vrăjeli de genul. Trebuie să fii sincer cu tine, ori merge, ori nu merge. Genul ăsta de relație este toxică și o să treacă viața pe lângă tine dacă gândeșți așa. Copilul va vedea și va simți tensiunea și suferința dintre voi. Și ce modele va avea pe ideea “stăm pentru copil”? Ce model va vedea copilul între un tată și o mamă nefericită? Cu siguranță nu unul pe care ți-l doreșți să-l urmeze.

     Bărbatul trebuie să te cuprindă cu totul. Să te fută bine, să te aprecieze, să te facă să te simți protejată și iubită. Dacă vrei un bărbat de genul, atunci tu trebuie să-i arăți cele discutate mai sus.

     Unde sunt probleme în perioada concepției și în perioada copilăriei, în special cele legate de mamă, atunci vor fi probleme și în sexualitate clar. Să ne imaginăm un scenariu: străbunica a fost trădată de bărbatul ei și a dat această ură mai departe pe linia genetică copilului ei și nepoatei. Nepoata se căsătorește cu un bărbat, face o fetiță și ce-i va da mai departe? Ura față de bărbați și rana de trădare. Astfel, ea va întra în energia masculină și va judeca bărbații că sunt slabi, că nu sunt suficienți de nu știu cum și va avea probleme în relațiile sexuale. Ea nu se va simți niciodată iubită, apreciată și futută bine. De ce? Pentru că ea castreaza bărbații. Ce bărbat te fute pe tine când tu ai o pula energetică între picioare? Nimeni, pentru că nu-i dai voie să o facă. Îl faci să-i moară la intrare prin respingerea față de energia lui masculină. Și cine rămâne frustrată și nefutută toata viața? Tu, pentru că el va cauta sigur pe alta și o va găsi.

Greșeli pe care le face bărbatul și pentru care își pierde din masculinitate:

– Dă nas la toate figurile și bășinile pe care le au femeile. Tu prin asta le faci pe ele să ți se urce în cap. Ajungi să fii un lingău, nu un mascul alfa cu bahaos între picioare. Nu se cuvine ca tu, ca bărbat, să accepți toate bășinile și figurile de la toate frustratele, doar pe ideea că așa vei ajunge și tu într-un final să bagi pula în pizda. Ele știu și te vor vedea oricum ca pe un bărbat slab. Nu le mai linge în cur pe vrăjeală că vrei să le faci să se simtă speciale. Mai devreme sau mai târziu, își vor da seama că eșți un bărbat slab ce nu exprimă masculinitate. Tu ai coaie între picioare, pur și simplu când face o bășină îi dai jet, îi tăi craca de sub picioare, nu o lași sub nici o formă să ți se urce în cap. Repet, bărbatul a stricat femeia. Nu a știut cum s-o altoiască și a intrat în rolul de lingerică.

– Never ever nu faci pe terapeutul sau salvatorul. Tu nu trebuie să fii terapeutul ei. Tu trebuie să fii motivul pentru care ea face terapie. Trebuie să vadă că eșți un mascul mișto. Să înțeleagă că tu nu te joci cu jumătăți de măsură, și dacă vrea să te cucerească, atunci să se ducă mai întâi la vindecări să-și rezolve problemele ca mai apoi poate va avea succes și cu bărbați de genul tău.

     Bărbatul își dorește în sinea lui să fie respectat, să simtă acea esență feminină cum îl cuprinde, să simtă focul și pasiunea aia în pat. Dacă el vine cu o energie mișto masculină la tine și vede că tu începi cu rahaturi, atunci ce te aștepți de la el? Să fie protector, responsabil și iubitor cu tine? Cu siguranță nu va fi, ci va alege să plece la alta. El devine așa doar dacă tu îl respecți și-l cuprinzi cu energia ta feminină, altfel pleacă. Este simplu.

     Dacă femeile din ziua de astăzi au devenit rele cu bărbatul, nu-i oferă dragoste, căldură sufletească și respect, atunci nici el nu va oferi femeii ce are nevoie. Ce va face? Va caută să o vrăjească, să o fută și să o abandoneze după. Păi ce altceva să facă cu o femeie bubuită? Să facă pe terapeutul? Nu este treaba lui asta, pentru asta există specialiști.

     Totul pleacă de la sex, ziceam. Acolo se vede cu adevărat un om cât de traumatizat este în relații sau nu. E bun la pat sau nu e bun. Aici se da nota. Dacă o femeie e lemn la pat, așa va fi și cu bărbatul ei, nu va ști să-l respecte. Dacă bărbatul nu știe să dea din cur și nu ține mai mult de 30 min, atunci nici el nu va ști cum să aprecieze femeia de lângă el. O persoană bună la pat este și o persoană inteligentă, asta denotă că este matur. Dacă eșți lemn la pat, așa eșți și din punct de vedere intelectual. Sexualitatea este în strânsă legătură cu intelectul. Un intelectual va face o relație bună cu o intelectuală. Ei sunt pe același calibru, se potrivesc, se înțeleg, sunt suficienți de maturi să știe cum să formeze o relație stabilă și sănătoasă. Dacă eșți mai puternic sexual decât partenera, asta nu este bine pentru tine și nici pentru ea, nu te vei simți împlinit sexual, nu vei simți că manifești potențialul tău maxim. Cum tu, ca bărbat care poți să creezi unei femei tot confortul de care are nevoie, înțelegere emoțională, apreciere și sex de înalta calitate, să te combini cu una ce are ură pe bărbați, este în energie masculină, este lemn la pat și nu te respectă? Nu se cuvine așa ceva, este imposibil. Repet, tu trebuie să fii motivul pentru care ea se duce la terapie.

     Dacă femeia caută un bărbat mai slab sexual decât ea, este din cauză că are multe complexe și nu se simte suficient de femeie. Dacă bărbatul caută la fel o femeie mai slabă sexuală decât el, este din același motiv, că nu se simte suficient de bărbat. Tu trebuie să-ți găsești pe cineva la fel de puternic ca și tine că să te simți cu adevărat împlinit din punctul ăsta de vedere.

     Este simplu, asta e dinamica de cuplu. Dacă femeia respectă bărbatul, îi oferă sex de calitate și îl iubește, atunci el se va deschide emoțional în fața ei, o va proteja, aprecia și își va dori să întemeieze o familie cu ea. Asta este dinamica unei relații sănătoase. Restul sunt relații cu alt scop. Karmice, să te învețe ceva, să ai parte de anumite conștientizări, sau poate vrei doar puțin sex etc. Sunt bune și ele, pentru că prin ele înveți să faci cu adevărat diferențele între o relație sănătoasă și una toxică.

     Despre aceste relații toxice, de ce le atragem și cum ne îndrăgostim fix de un anumit partener urmează să discutăm în următoarele articole.