Meniu Închide

Despre Arhoni

     Haideți să tratăm puțin în câteva cuvinte subiectul Arhoni. Auzim peste tot pe internet despre Arhonii care vin și au mințit oamenii și le bagă tot felu de chestii în cap și vrăjește și tot așa.

Ce sunt Arhonii și ce nu sunt Arhonii?

  • Arhonii nu sunt Anunnaki iar Anunnaki nu sunt reptilele ce dau atacuri pe astral. Anunnaki(Nefilimii de pe Nibiru) sunt o rasă ET ce a avut o contribuție importantă la crearea omului aici pe pământ împreună cu Sirius și alte rase ET. Anunnaki nu vor să ne distrugă și să dispărem din universul ăsta. Suntem copii lor și chiar ne iubesc mai mult decât am crede. Însă este o percepție eronată acuma în mentalul colectiv precum că Annunaki sunt reptielele din astralul inferior sau chiar Arhoni. Nu, nu este așa. Vă invit să citiți și articoliul meu de pe site cu Istoria Planetei și Facerea Omului.
  • Arhonii nu sunt demoni. Sunt pe bune ceva mai malefic decât credem. Spre deosebire de Demoni care vin să ne învețe ceva și să ne dea examene, arhonii chiar nu vor să ne facă nimic bun. Ei doar creează iluzie și discordie.
  • Aceșți arhoni mai sunt văzuți prin clarvedere precum un fetus nenăscut. Jumate viu și jumate mort. Ei nu au emoții, sentimente, suflet, spirit, conștiință sau minte divină. Sunt precum un program în acest univers cu scopul de a crea iluzie și confuzie. Sunt ca niște umbre. Nu au o formă specifică pentru că nu au o personalitate sau spirit. Ei iau orice formă doresc, de la reptilă, la înger și la om sau animal.

Cine i-a creat și cum au ajuns ei pe acest pământ?

     Aici este o întrebare bună cu multe dezbateri. Se spune în cultura Gnostică că au fost creați de către Demiurg și că sunt un simplu program în acest univers. Precum agentul Smith din Matrix. Și cum au ajuns pe pământ? La fel, istoria Gnostică ne spune că au fost exilați și legați aici pe pământ până la sfârșitul veacurilor(adică până când planeta ascensionează complet în 5D-6D).

     Acești arhoni nu înțeleg ce este sacrul(sau poate că au fost programați să-l înțeleagă și să facă fix contrariul). Ei dublică realitatea. E ca și cum te bagă într-o sală de oglinzi. Creează confuzie asupra adevărului. Nu mai ști ce să crezi, care ești tu și ce este corect de făcut. Legat de articolul precedent cu “Erori în portaluri”, ei sunt mari maeștrii să creeze aceste erori și tot ei să deschidă ușile pentru a intra alte enitati de vibrație joasă precum reptilele și să spargă câmpul mental.

     Plăcerea arhonilor este să distrugă orice înseamnă sacru. Să fie totul discordie, război, ură, și tot ce îl face pe om să se îndepărteze de natura lui divină. Simplu. Un rol au și ăla și-l joacă foarte bine aici pe pământ. Nici demonii nu fac asta, cum vă ziceam în articolul “Cum stapanim Demonii?”, ei nu au ca rol să distrugă planeta sau să denatureze omul. Ei au ca rol să aducă teste, ispite chiar cunoaștere și examene în viața noastră. Arhonii nu o au. Ei chiar vor ca tot ce înseamnă viu să fie distrus.

     Ei sunt responsabili de multe nenorociri ce le-a văzut pământul ăsta. Sunt infiltrați bine în politică și religie în mare parte dar nu numai. Orice intenție în Lumină pe care o are omul, ei sunt acolo să-l păcălească și să-l ducă pe total alt drum. Și rețineți, sunt maeștrii în a creea iluzii. Ei au toată cunoașterea universului deci vor ști clar cum să creeze iluzie.

     Cum îi depistăm în viața noastră? Păi vedem deja că sunt prezenți peste tot în societate, avem războaie, foamete, și toate cele. Întrebarea mai bine pusă este cum să fim peste ei. Ne ascultăm Sinele Superior și trăim din Spațiul Sacru al Inimii. Vibrația adevărului și a iubirii ei nu o suportă și nu se pot apropia de tine, nu pot să-ti creeze iluzii pentru că tu trăiești în adevăr și nu te pot denatura de la esența ta divină pentru că tu trăiești in iubire.

Asta e, vă mulțumesc că ați citit și urmărit acest articol și vă invit să-l distribuiți cât mai multor prieteni.